Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Który zamiennik?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Muszę wymienić całe zawieszenie i które byś ile polecili z tych dwóch?

Wiem że to może na krótko ale na obecną chwilę muszę takie zamowichttp://WAHACZE MASTER SPORT ZESTAW AUDI A4 B6 2001-2004r lub 

http://WAHACZE KPL AUDI A4 B6 2001-2004 SKV GERMANY

Edytowane przez wojtas_7

Opublikowano

Znajomy ma B6 na gwincie i założył Master Sport na całą górę i jest zadowolony. Ale to raczej niska półka.

Opublikowano

"recenzje" jednego zestawu masz tutaj bo już ktoś zakładał i możesz poczytać :

Na jednym ani drugim zestawie jeszcze nie jeździłem więc się nie wypowiem, poszukaj na forum na pewno gdzieś są tematy i opinie

Opublikowano

A ja Master sporta polecę dla odmiany. Zrobiłem już ponad 10 tysięcy kilometrów. Zero oznak zużycia czy podejrzanych dźwięków.

Opublikowano
W dniu 4.05.2020 o 17:50, wojtas_7 napisał:

Witam wszystkich.

Muszę wymienić całe zawieszenie i które byś ile polecili z tych dwóch?

Wiem że to może na krótko ale na obecną chwilę muszę takie zamowichttp://WAHACZE MASTER SPORT ZESTAW AUDI A4 B6 2001-2004r lub 

http://WAHACZE KPL AUDI A4 B6 2001-2004 SKV GERMANY

Jak dla mnie lepszy skv

Opublikowano
8 godzin temu, Venovsky napisał:

A ja Master sporta polecę dla odmiany. Zrobiłem już ponad 10 tysięcy kilometrów. Zero oznak zużycia czy podejrzanych dźwięków.

Włożyłeś cały zawias z Master Sporta?

Opublikowano

Tak jest. 

Opublikowano

Na temat master sporta było tyle już pisane a jednak dalej pojawiają sie zapytania :rtfm: np.

Opublikowano

Z dwojga złego lepszy dla mnie jednak skv bo na nim jeździłem i nie było problemów (poradziłem się w sklepie co lepsze z tańszych wahaczy i dali mi te). Jeśli chodzi o master sporta to znajomi mi odradzili i unikam więc jakąś opinie zebrałem przed zakupem

Opublikowano

Tak jak podpiął kolega, u mnie zestaw skv założony pół roku temu i nie mam problemu z zawieszeniem. Zebrałem opinie w temacie, poczytałem podpięty przez kogoś wątek o wahaczach i zdecydowałem się na skv. Podpowiedziano mi co zrobić żeby ułatwić sobie życie (wahacze zakładałem sam) i dałem radę. Każdy założy co chce ale ja mogę skv polecić

Opublikowano
16 godzin temu, manjaro napisał:

Tak jak podpiął kolega, u mnie zestaw skv założony pół roku temu i nie mam problemu z zawieszeniem. Zebrałem opinie w temacie, poczytałem podpięty przez kogoś wątek o wahaczach i zdecydowałem się na skv. Podpowiedziano mi co zrobić żeby ułatwić sobie życie (wahacze zakładałem sam) i dałem radę. Każdy założy co chce ale ja mogę skv polecić

ile masz nalatane na zawieszeniu?

Opublikowano

W B5 zrobiłem na zawieszeniu 60tyś km i sprzedałem auto i sie przesiadłem na B7. Na tą chwilę nie musiałem zaglądać w zawieszenie, ale jeśli będzie okazja to przemyślę znów skv, tym bardziej że kolega z B7 również montował do siebie. Ciekawe ile przejechał :mysli:

Opublikowano

Czy ja wiem, na skv zrobiłem jakieś 7-8 tyś km w te pół roku więc bez szałów ale jak do tej pory nie miałem żadnych stuków jeśli chodzi o zawieszenie czy jakiś luz. Jeśli utrzymają się tak jak koledze @Partarjan to będą najlepiej wydane pieniądze na naprawę (do tego przełożone samemu)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kupiony cały zestaw skv