lewiatan1989 Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Koledzy, Potrzebuję pomocy bo już mnie trafia... Chcę zmienić listwy progowe, nabyłem już odpowiednie mam jednak problem z usunięciem stereo kleju/taśmy z pianką próbowałem już różnej chemii, skrobałem używałem nożyka ale nihuhu nie idzie... Jakieś pomysły? Sprawdzone sposoby?
raaf Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Nie wiem czy da rade ale jak już nic Ci nie działa może warto spróbować. Gumowy krążek do usuwania kleju z felg BAFO Lublin 7087882797 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 18,90 zł - Gumowy krążek do usuwania kleju z felg BAFO Lublin (7087882797). Allegro.pl - Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki Programowi Ochrony Kupujących! 1
lewiatan1989 Opublikowano 5 Maja 2020 Autor Opublikowano 5 Maja 2020 1 godzinę temu, raaf napisał: Nie wiem czy da rade ale jak już nic Ci nie działa może warto spróbować. Gumowy krążek do usuwania kleju z felg BAFO Lublin 7087882797 - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz na Allegro.pl za 18,90 zł - Gumowy krążek do usuwania kleju z felg BAFO Lublin (7087882797)... Zamówiłem zobaczymy czy da radę ?
raaf Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Pochwal się czy zdało egzamin, bo z felg po ciężarkach schodzi jak talala.
afroo. Opublikowano 6 Maja 2020 Opublikowano 6 Maja 2020 Z tym, że felga jest lakierowana. Na listwach z gołego tworzywa może nie wyjść tak ładnie i bez śladu. Namoczyć w jakimkolwiek specyfiku tar&glue i próbować lekko tępym skrobakiem do płyt ceramicznych. Ewentualnie zagrzać trochę suszarką/opalarką by ruszyć klej.
lewiatan1989 Opublikowano 7 Maja 2020 Autor Opublikowano 7 Maja 2020 W dniu 6.05.2020 o 06:19, afroo. napisał: Z tym, że felga jest lakierowana. Na listwach z gołego tworzywa może nie wyjść tak ładnie i bez śladu. Namoczyć w jakimkolwiek specyfiku tar&glue i próbować lekko tępym skrobakiem do płyt ceramicznych. Ewentualnie zagrzać trochę suszarką/opalarką by ruszyć klej. Próbowałem serio różną chemią tanią, drogą z marketów z allegro... Mam tego multum i guzik szło... Opalarką czy suszarką plastik robił się miękki a pianką nic... W dniu 5.05.2020 o 20:48, raaf napisał: Pochwal się czy zdało egzamin, bo z felg po ciężarkach schodzi jak talala. Krążek dotarł... I jest git ? trzeba delikatnie rantem i schodzi jak głupie ?tak więc na przyszłość dla potomnych kupować krążek i pójdzie tylko rogiem delikatnie bo za mocno to plastik bierze razem z klejem ?? @raaf wielkie dzięki za pomysł 1
afroo. Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 No i pięknie Jednak ten krążek mega uniwersalny
Rekomendowane odpowiedzi