Nyzo Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 Witam, mam taki problem w moim audi a4 b7 2005 rocznik. Otóż w radiu mam przycisk telefon ale po włączeniu pisze „Telephone is not installed”. Mam pytanie czy dało by rade to jakoś włączyć? wiecej na zdjęciu
MaTeo85 Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 radio obsługuje telefon pod warunkiem że zainstalowany jest oryginalny moduł telefonu. żeby sprawdzić czy taki posiadasz należało by za pomocą VCDSa podłączyć się ze sterownikiem telefonu 77, jeśli nawiąże połączenie to jest szansa że będzie działać ale to zależy jaki model sterownika. Tu jest informacja o dołożeniu takiego modułu:
GreGoriO Opublikowano 8 Maja 2020 Opublikowano 8 Maja 2020 (edytowane) Wiesz że będzie tylko jako zestaw głośnomówiący? Mp3 czy Spotify na tym nie posłuchasz... Lepiej już zainwestować w emulator Aux/BT. Edytowane 8 Maja 2020 przez GreGoriO
Nyzo Opublikowano 8 Maja 2020 Autor Opublikowano 8 Maja 2020 6 minut temu, GreGoriO napisał: Wiesz że będzie tylko jako zestaw głośnomówiący? Mp3 czy Spotify na tym nie posłuchasz... Lepiej już zainwestować w emulator Aux/BT. Właśnie dzisiaj zauważyłem że mam bt w samochodzie. Tylko szkoda że tak późno... xd
Rekomendowane odpowiedzi