Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AHU] Czerwona niunia automat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :)

Audi kupiłem sam w Niemczech od znajomego z komisu 14.04.2008 :> zdjęcie z tego dnia:)

Auto od Niemca, nie z Włoch :gwizdanie:

Audi A4 B5

1.9 TDI 90KM AHU

I rej 30.06.1997

pełna książka serwisowa,

auto mało używane i bardzo zadbane

skrzynie automat 4 biegowa DMV

ABS,

climatronic,

elektryczne szyby przednie,

elektryczne lusterka,

centralny zamek,

wspomaganie kierownicy,

4 poduszki powietrzne,

radio oryginał,

przebieg miała wtedy 167 tys km

lusterka i klamki w kolorze

felgi stalowe 15'

7bda594176d5c591med.jpgc12bb28cc8fdf635med.jpg

a teraz jak wygląda aktualnie :)

przebieg 230 tys km

wymieniony kompletny rozrząd, olej w skrzyni

nowe hydropopychacze (INA)

nowe świece żarowe Beru

nowe klocki, tarcze przód i tył

lampy od Audi A4 99-01

radio PIONEER DEH-2120UB

dołożone oryginalne głośniki z tyłu + półka z maskownicami

felgi aluminiowe ori Audi 16' 205/55/16 5 szt(odnowione)

zdjęte znaczki z tyłu :) zostawiłem oooo

sterowanie centralnym zamkiem z pilota + domykanie szyb

pomalowane na czerwono tarcze i zaciski

cb przełożone pod kierownice :)

ksenon H7 4300K

no i polerka rurek :D

845b05aed36c7c88med.jpg6d6a68c38ab2b671med.jpg

6ad723bdb64c2046med.jpg38d798a154203222med.jpg

ea2e3a19b554948amed.jpga65b5d0baf7b44e7med.jpg

1580e6b78d75ea8cmed.jpg027f51105b7aa7b0med.jpg

06e7d47f5bfe9feemed.jpgf2485443f9a3a90cmed.jpg

fc6559d4da44e61fmed.jpgc40b7c04c612454dmed.jpg

2923d78800dbf36fmed.jpg3e6f6377485e8eafmed.jpg

61fa0acc05cbff1dmed.jpg

II tura fotek

e513b19c256491e5med.jpg830516bf2790db50med.jpg

32bd92e10c3330ccmed.jpgfb6cd88f34469989med.jpg

5aadd228feaf4b11med.jpg5c4f58eb44230331med.jpg

caabd7ead2395a69med.jpgf26bb23041ca1925med.jpg

8e2555a5005d74d7med.jpgc2d38b6d4686460emed.jpg

b9e9a1d33fc1acf0med.jpg1c48063d89c202d6med.jpg

b840b551e8119a45med.jpgc0cb2236b80cd4ccmed.jpg

plany na dalsze modyfikacje:

zawias -35 mm( potrzebuje sprężynki :) -30/-30 lub 1BE)

białe boczne kierunki

chromowe ramki wokół szyb

lekka przyciemka bocznych szyb

pomalowanie dokładek w zderzakach i progach

gril po II lifcie (poszukuję)

216 + chip

Pozdrawiam :>

Opublikowano

Ładna seria.Proponował bym tylko przekładke cb do wnęki nad lewym kolanem.Pozatym :good:

Opublikowano
  • Autor

też o tym myślałem:) postaram się kiedyś to przełożyć :) jak znajdę chwilkę czasu,dzięki za opinie

Opublikowano

no, no Marcin... piękna Audiczka, w odpowiednim kolorze i na jednych z najładniej pasujących felgach! Plany co do zmian bardzo mi się podobają :good:

Opublikowano

kolor i silnik w dodatku automat :thumbdown: nie ciekawie wygląda miejsce na CB-Radia :no: ładnie wypolerowałeś i plany idą na :good: zmień też kierunki na białe :)

Po chipie będzie śmigać, automat jak najbardziej na plus, chociaż co niektórzy nie jeździli i nie wiedzą.

Opublikowano
  • Autor

kolor i silnik w dodatku automat :thumbdown: nie ciekawie wygląda miejsce na CB-Radia :no: ładnie wypolerowałeś i plany idą na :good: zmień też kierunki na białe :)

Po chipie będzie śmigać, automat jak najbardziej na plus, chociaż co niektórzy nie jeździli i nie wiedzą.

:hi: :hi: :notworthy: :notworthy: :) dzięki bardzo, fundusze pozbieram to postaram pozmieniać co nie co

Opublikowano

Kolor może być :tongue4: Ale nie wiem do automatu w tak starym aucie nie jetem przekonany...

Dobrze, że zmieniłeś te przednie lampki :good: Moim zdaniem przydałoby się jeszcze dokładki pomalować pod kolor i dać ściemę szyb :> Plany masz bardzo dobre, powodzenia w ich realizacji :good::)

Opublikowano

czym rurki polerowałeś?

:)

Opublikowano
  • Autor

Papier wodny 600 potem 1200 i na koniec pasta polerska Tempo :) i efekt taki jak na fotkach, lepiej z tyłu się prezentuje :kox:

Opublikowano

piękny kolor :) silniczek i skrzynia :good: zwłaszcza przy obecnych korkach :D oby jak najlepiej służyła :a4fan:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam to samo co i ty, tylko że silniczek już po chipie i mam 110:) ślicznie zrobione nic nie kopci nic nie dymi i w automacie daje sobie rade bardzo dobrze:) do 190 leci bez problemów.

Jak kolega szybki34 napisał niektórzy nie jeździli i nie wiedzą:) a wygoda nie z tej ziemi :) sam byłem przeciwny automatom, dopóki sie nie przejechałem:)

Opublikowano
  • Autor

ja jak kupowałem od znajomego niemca to mi mówił, pojeżdzisz automatem i później nie bedziesz chciał zwykłej skrzyni :) i powiem ze tak jest,zaraziłem sie tym, nastepnym autem bedzie audi A4 B6 diesel automat + tiptronic :) jak w mieście to tylko automat :)

Opublikowano

ja jak kupowałem od znajomego niemca to mi mówił, pojeżdzisz automatem i później nie bedziesz chciał zwykłej skrzyni :) i powiem ze tak jest,zaraziłem sie tym, nastepnym autem bedzie audi A4 B6 diesel automat + tiptronic :) jak w mieście to tylko automat :)

Potwierdzam. A4 to mój drugi samochód z automatyczną skrzynią i kolejny (A6) też będzie w automacie :tongue4:

Opublikowano

Potwierdzam. A4 to mój drugi samochód z automatyczną skrzynią i kolejny (A6) też będzie w automacie :tongue4:

dokładnie tak :) najlepszy samochód na miasto, a to ze pali wiecej o 0,5 litra na 100 to nie jest zadna roznica :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wuja ma firme transportową :) i tankuje po niższej cenie i jeszcze na fakturę VAT więc 0,5l to żadna różnica :):decayed:

Opublikowano

fajna audiczka wrzuć srebne ramki wokół szyb i będzie :thumbup:

Opublikowano
  • Autor

obwódki będą razem z lekką przyciemką szyb :) jak fundusze będą wszystko sie zrobi :) szukam sponsora :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

ja bym nie robił chromowanych obwódek :thumbdown: ale przyciemke można zrobić i bedzie :good:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Witam:) felgi zostały odnowione :) już niedługo nowa seria fotek :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ładna seria.Proponował bym tylko przekładke cb do wnęki nad lewym kolanem.Pozatym :good:

nie dawaj w zadnym razie cb w okolice kolan,powod prosty w razie wypadku zamiast kolana bedziesz mial sroby. jesli natomiast cie denerwuje tam gdzie jest zamontuje sobie podlokietnik i wrzuc je pod podlokietnik