laspalas Opublikowano 21 Maja 2020 Opublikowano 21 Maja 2020 Witam Pacjent A4 B7 2.0TDI ośka Kupiłem auto z niedziałającym tempomatem, żadne kontrolki się nie świecą przy ruszaniu manetką, błędów również nie ma. Auto przez jakieś dwa tygodnie stało z odpiętymi kostkami od kierownicy. Czy teraz należy doprogramować ten tempomat. Czy może mieć na to wpływ czujnik ABS. Posiadam VCDS wiec mogę coś tam zrobić z dokładniejszą instrukcją Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 Na początek Autoscan czy nie ma błędów w sterownikach.
MaTeo85 Opublikowano 27 Maja 2020 Opublikowano 27 Maja 2020 W dniu 21.05.2020 o 10:16, laspalas napisał: Witam Pacjent A4 B7 2.0TDI ośka Kupiłem auto z niedziałającym tempomatem, żadne kontrolki się nie świecą przy ruszaniu manetką, błędów również nie ma. Auto przez jakieś dwa tygodnie stało z odpiętymi kostkami od kierownicy. Czy teraz należy doprogramować ten tempomat. Czy może mieć na to wpływ czujnik ABS. Posiadam VCDS wiec mogę coś tam zrobić z dokładniejszą instrukcją Z góry dziękuje za wszelkie podpowiedzi Pozdrawiam Jesteś z Gdańska wiec przyjedź na spota ( jutro 28.05 o 1900 CH Matarnia parking podziemny B10) to coś może poradzimy na ten Twój tempomat. łatwiej doradzić jak widać co i jak a nie na odległość
Rekomendowane odpowiedzi