Makaronek Opublikowano 24 Maja 2020 Opublikowano 24 Maja 2020 Witam ma. Pewien problem z xenonami, orginalnie miałem zwykle halogeny i przelutowałem kostkę i niby wszystko działa poza tym że jak wyłącznik mam na 0 to mrufaja bardzo szybko xenony, a druga sprawa to jak na wyłączonym za płonie chce mrugać długimi to słychać tylko przysłonę, ktoś wie jak to ogarnąć?
pila24 Opublikowano 25 Maja 2020 Opublikowano 25 Maja 2020 (edytowane) Niezła rzeźbę zrobiłeś,mce zapewne nie zmieniane/ nie kodowane? Edytowane 25 Maja 2020 przez pila24
Makaronek Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Opublikowano 25 Maja 2020 Właśnie przekodowanie na xenon i mryga a jak jest kodowanie na żarówki to nie mryga
pila24 Opublikowano 25 Maja 2020 Opublikowano 25 Maja 2020 Może napisz co tam dokładnie przelutowałeś i jakie błędy masz z mce?
Makaronek Opublikowano 25 Maja 2020 Autor Opublikowano 25 Maja 2020 Przelutowałem w ten sposób że w orginale j kostce sprawdzałem co się świeci jak włączę światło i to lutowałem do lampy, ogólnie wszystko działa tylko właśnie na wyłączonych lampach mrygaja strasznie szybko
pila24 Opublikowano 26 Maja 2020 Opublikowano 26 Maja 2020 18 godzin temu, Makaronek napisał: Przelutowałem w ten sposób że w orginale j kostce sprawdzałem co się świeci jak włączę światło i to lutowałem do lampy, ogólnie wszystko działa tylko właśnie na wyłączonych lampach mrygaja strasznie szybko Tutaj masz rozpiskę różnicy w pinologii między lampami halogen a bix
Makaronek Opublikowano 28 Maja 2020 Autor Opublikowano 28 Maja 2020 A czy jest taka możliwość że mój modol świateł nie obsługuje xenonow?
MaTeo85 Opublikowano 28 Maja 2020 Opublikowano 28 Maja 2020 Jak jest m-ce low to może nie obsługiwać. Poczytaj tu:
Rekomendowane odpowiedzi