Tobi_one Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Hej mam pewna propozycje, a mianowicie może byscie zorganizowali jakies konkurencje ciekawe na nastepnym zlocie, mam tu na mysli głownie konkurencje druzynowe jak np. mecz piłki noznej, beach soccera, siatkówki itp podział na druzyny mogłby byc ze wzgledu na przynaleznosc do danego regionu ,,spotowego" badz tez np. B8 na B7, B6 na B5 itp co Wy na to?? trzeba rozwijac troche sportowy tryb zycia, a poza tym to by bylo miłe dla oka i dobrze robi taka zdrowa konkurencja P.S poza tym zobaczylibysmy jakich mamy kibicow w klubie co o tym myslicie Klubowicze??
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Możecie przesłać puchar do Krakowa to oszczędzimy Wam wstydu :gwizdanie:
Tobi_one Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 Możecie przesłać puchar do Krakowa to oszczędzimy Wam wstydu :gwizdanie: no to jesli będzie taki mecz czy tez turniej na zlocie to sie przekonamy czy tak bedzie rzeczywiscie
Wihajster Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Możecie przesłać puchar do Krakowa to oszczędzimy Wam wstydu :gwizdanie: lubie to krakowskie cwaniactwo
Tobi_one Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 a moze tak troche na temat bardziej?
Gość Trzeniu Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 a na temat to zawsze były tego typu pomysły na letni także Twoja propozycja to nic nowego
Tobi_one Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 no to co bedzie jakis meczyk na zlocie? reflektujecie na to?
Patrykbor Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 W Sobieszewie coś tam było ale komu sie na bani chce grać
Reggi Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Ja bym zaproponował turniej walenia gazu.. ale tu Warszaffka wygrywa Lukasa nikt nie przeb/pije
Tobi_one Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 W Sobieszewie coś tam było ale komu sie na bani chce grać a wiesz jak za***iście sie gra no to moze na nastepnym zlocie udaloby sie cos takiego?
Patrykbor Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 W Sobieszewie coś tam było ale komu sie na bani chce grać a wiesz jak za***iście sie gra no to moze na nastepnym zlocie udaloby sie cos takiego? Tobiasz na letni będę i napewno spróbuje bo lubię wyzwania na ciężką głowę
wit.s Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Hej mam pewna propozycje, a mianowicie może byscie zorganizowali jakies konkurencje ciekawe na nastepnym zlocie, mam tu na mysli głownie konkurencje druzynowe jak np. mecz piłki noznej, beach soccera, siatkówki itp podział na druzyny mogłby byc ze wzgledu na przynaleznosc do danego regionu ,,spotowego" badz tez np. B8 na B7, B6 na B5 itp co Wy na to?? trzeba rozwijac troche sportowy tryb zycia, a poza tym to by bylo miłe dla oka i dobrze robi taka zdrowa konkurencja P.S poza tym zobaczylibysmy jakich mamy kibicow w klubie co o tym myslicie Klubowicze?? Swietny pomysł. Działamy wg kroków: 1) Klub organizuje zlot 2) Ty również przyjeżdżasz na zorganizowany zlot 3) Na zlocie organizujesz granie w coś tam 4) Wszyscy wspólnie gramy (kto się nie załapie - kibicuje) 0) Kończymy tą bezproduktywną gadkę, która bez konkretnych działań prowadzi do niczego. Pasi - działaj wg opisanych kroków Nie pasi - skupiamy się na ostatnim kroku
Tobi_one Opublikowano 28 Marca 2009 Autor Opublikowano 28 Marca 2009 dobra widze ze niepotrzebnie w ogole napisalem... zamknijcie go jesli chcecie w takim razie...
Gość TrueOgre Opublikowano 28 Marca 2009 Opublikowano 28 Marca 2009 Hej mam pewna propozycje, a mianowicie może byscie zorganizowali jakies konkurencje ciekawe na nastepnym zlocie, mam tu na mysli głownie konkurencje druzynowe jak np. mecz piłki noznej, beach soccera, siatkówki itp podział na druzyny mogłby byc ze wzgledu na przynaleznosc do danego regionu ,,spotowego" badz tez np. B8 na B7, B6 na B5 itp co Wy na to?? trzeba rozwijac troche sportowy tryb zycia, a poza tym to by bylo miłe dla oka i dobrze robi taka zdrowa konkurencja P.S poza tym zobaczylibysmy jakich mamy kibicow w klubie co o tym myslicie Klubowicze?? Swietny pomysł. Działamy wg kroków: 1) Klub organizuje zlot 2) Ty również przyjeżdżasz na zorganizowany zlot 3) Na zlocie organizujesz granie w coś tam 4) Wszyscy wspólnie gramy (kto się nie załapie - kibicuje) 0) Kończymy tą bezproduktywną gadkę, która bez konkretnych działań prowadzi do niczego. Pasi - działaj wg opisanych kroków Nie pasi - skupiamy się na ostatnim kroku :oklaski:
wit.s Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 dobra widze ze niepotrzebnie w ogole napisalem... zamknijcie go jesli chcecie w takim razie... Chwali się, że pomyślałeś. Tylko, że to pierwszy krok - teraz bierz się do roboty. A jak chciałeś tylko błysnąć zaproponowaniem, żeby inni wzięli się do pracy, to ... ...rzeczywiście do zamknięcia.
krzyniek Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 W Sobieszewie coś tam było ale komu sie na bani chce grać prawie wszyscy grali nawet Lukas [br]Dopisany: 29 Marzec 2009, 13:11_________________________________________________ Możecie przesłać puchar do Krakowa to oszczędzimy Wam wstydu :gwizdanie: takiego wstydu jak w Sobieszewie
Rekomendowane odpowiedzi