Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi Quattro 2,0 TFSI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
W dniu 12.06.2020 o 09:28, karolek_ust napisał:

No wszystko zależy czy jest dobry olej i z odpowienia specyfikacja , wymieniany przed czasem to nic sie nie dzieje , ja zmieniam co 8 tys olej zawsze w samochodach , teraz w audi zmieniłem na Motula , zobaczymy czy cos ubędzie , poprzednio nie wiem jaki był olej bo jak kupiłem był po serwsie . 

zrobiłem płukankę i wlałem olej Ravenol 5W40 przez 3000 km nie brało oleju ale mechanik co mi robił rzzrząd zlał olej i wlał tani Motul ale na szczescie w czerwcu będę zmieniał na tego Ravenola i oczywiście płukanka Liquid Moly

Opublikowano
  • Autor
W dniu 12.06.2020 o 22:37, Dev napisał:

bez sensu

tutaj masz idealny olej do swojego auta:

RAVENOL-Turbo-VST-SAE-5-W-40-USVO-1-L.jp

Dzieki za rade własnie taki olej uzywam i  bede uzywać dalej

• 1 rok później...
Opublikowano
  • Autor

Po prawie 4 latach. Tak wygląda.

Przebieg 175000.  

Założone Turbo Hybryda , IC FMIC, Downpipe z katem sportowym,, trochę pakietu s-line (listwy, nakładki progowe, kierownica, emblematy?) , zawieszenie Eibach Pro Kit amory Bilstein B6 teraz czuć nierówności ale 150 w zakrętach  ?. Felgi AEZ i opony 18 Pirelli Cinturauto AO. Klapa bagażnika z S4. Rozrząd nowy, pompa wody, cewki czerwone, nowa odma, filtr sportowy AEM, Android Carplay, Pompa vaccum, czujniki ciśnienia oleju i wałka rozrządu nowe. lampy tył nowe bo oryginalna klapa gniła i przewody były zgnite. tarcze przód Brembo tył Zimmermann, nowe klocki , wyczyszczone i zregenerowane zaciski hamulce pomalowane. 4 razy olej wymieniany i 4 płukanki końcówki chromowane teraz czyste?.  60% modyfikacji sam robiłem gdzie miałem dostęp z lewarka? tam gdzie trzeba było podnośnic wysoko auto  mechanicy.

Następnym razem kupie juz Audi ale z literką S albo R za dużo kasy i grzebania żeby to jeździło i wyglądało jak sie kupuje Audi bieda edition lepiej już dozbierać te 30,000 więcej

Dużo kasy włożyłem żeby teraz sprzedawać, będę jeździł aż zgnije?

20230510_155414.jpg

20230815_105609.jpg

Edytowane przez slawinho

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem czy jeszcze inwestować w wydech, dyfuzor nowy , fotele sline, czy zbierać  już pomału na Audi S5 2015 -2017 roczn