peele Opublikowano 25 Czerwca 2020 Opublikowano 25 Czerwca 2020 Audi a4 b7Radio oryginał. Od jakiegoś czasu radio samo się włącza np:- gaszę zapłon, radio samo się wyłącza zamykam auto, za godzinę wracam patrzę radio samo gra.- wyłączam najpierw radio, później zapłon, zamykam auto za godzinę wracam radio gra.Nie zawsze, co kilka razy. Aku już 2 razy rozładowało. Co zrobić z tym fantem?
Joniaczek Opublikowano 6 Czerwca 2022 Opublikowano 6 Czerwca 2022 W dniu 25.06.2020 o 07:15, peele napisał: Audi a4 b7 Radio oryginał. Od jakiegoś czasu radio samo się włącza np: - gaszę zapłon, radio samo się wyłącza zamykam auto, za godzinę wracam patrzę radio samo gra. - wyłączam najpierw radio, później zapłon, zamykam auto za godzinę wracam radio gra. Nie zawsze, co kilka razy. Aku już 2 razy rozładowało. Co zrobić z tym fantem? Mam to samo ... też nie wiem o co chodzi...
x_kcn Opublikowano 30 Czerwca 2023 Opublikowano 30 Czerwca 2023 Mam ten sam problem. Czy ktoś znalazł przyczynę?
FoxTea Opublikowano 1 Lipca 2023 Opublikowano 1 Lipca 2023 Również szukam rozwiązania problemu Myślałem, że to naderwana masa od modułu Bluetooth WEFA ale po odłączeniu to samo. Aku padnięty 3 raz.
Rekomendowane odpowiedzi