Vallhalen Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Panowie, o ile prędkościomierz i cała reszta zegarów działa normalnie, o tyle ekranik na którym wyświetlają się ikony (np niski poziom płynu chłodniczego), działa u mnie jakoś kiepsko. Dlaczego? Ci może być powodem? Mam nadzieję że będzie widać o co mi chodzi, "na oko" ledwo widać co się tam wyświetla i drugi jakby "nierówno" , przykładem cyferki u dołu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 Wypalony ekran lcd - do wymiany albo ekran albo caly licznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vallhalen Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 27 minut temu, Banan napisał: Wypalony ekran lcd - do wymiany albo ekran albo caly licznik Dzięki Ci! Ten pojedynczy ekran podlega wymianie? Warte to zabawy w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 28 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) Chyba lepiej zegary z dużym fisem założyć ( jeżeli ten twój teraz to licznik Jaeger - biały tyl obudowy licznika ) Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Banan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vallhalen Opublikowano 29 Czerwca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 (edytowane) W dniu 28.06.2020 o 14:42, Banan napisał: Chyba lepiej zegary z dużym fisem założyć ( jeżeli ten twój teraz to licznik Jaeger - biały tyl obudowy licznika ) Trudno powiedzieć nie sprawdzałem, jeszcze żadnej śrubki w nim nie odkręciłem Zmiana całego zegara wiąże się tylko z wypięciem starego i wpieciem nowego w wolne kostki ? Jeśli tak, to pewnie mógłbym spróbować, tylko wtedy jak szukać tego konkretnego zegara?;) Dziękuję za twoje wskazówki! Edytowane 29 Czerwca 2020 przez Vallhalen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan Opublikowano 29 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2020 Są tematy na forum co i jak poszukaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi