Mechanikkosmita Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Cześć wszystkim ponownie założyłem kanał na yt i wrzucam czasem ciekawe pracę, mniej i bardziej skomplikowane, prace przy samochodach różnych marek:) jak macie chęć obejrzeć zapraszam do oglądania w niebawej przyszłośći zamierzam nagrać remont s4 bo już mam klienta
Lomax211 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Dałem suba. Zobaczymy co tam ciekawego będziesz dodawał
Mechanikkosmita Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2020 (edytowane) A dziękuję dziękuję może trafi się z czasem jakiś sponsor to wam podeśle trochę sprzętu za fricko ::) Edytowane 28 Czerwca 2020 przez Mechanikkosmita
Lomax211 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Teraz, Mechanikkosmita napisał: A dziękuję dziękuję może trafi się jakiś sponsor to wam podeśle trochę sprzętu za fricko ::) Myślę, że sprzętu nam nie trzeba tylko wiedzy(dobrych poradników) i na razie tego się trzymaj
Mechanikkosmita Opublikowano 28 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2020 Staram się chociaż raz w tygodniu coś wrzucić, ciężko jest jak masa roboty ale jakoś daje radę a co do sprzętu to pomyślę niedługo może jakąś skrzyneczkę puszczę konkurs albo coś
Lomax211 Opublikowano 28 Czerwca 2020 Opublikowano 28 Czerwca 2020 1 minutę temu, Mechanikkosmita napisał: Staram się chociaż raz w tygodniu coś wrzucić, ciężko jest jak masa roboty ale jakoś daje radę a co do sprzętu to pomyślę niedługo może jakąś skrzyneczkę puszczę konkurs albo coś Systematyczność to jedna z podstaw.
Rekomendowane odpowiedzi