DefSquad Opublikowano 1 Lipca 2020 Opublikowano 1 Lipca 2020 Cześć wszystkim. Może ktoś tu na forum miał taki problem, który występuje po zdjęciu klem z akumulatora. U mnie to wygląda tak, że po włączeniu zapłonu zmienia się ze stopni C° na F° a nawiew wskakuje na max. Problem w tym, że od kilku dni dzieje się tak po każdym wyciągnięciu kluczyka ze stacyjki. Ktoś coś na temat? Pozdrawiam
Hezen Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Mi to wygląda na zimne luty klimatronika albo poklejone przyciski i wariuje. Zmiana stopni z C na F odbywa się poprzez równoczesne wciśnięcie obiegu wewnętrznego i przycisk "+" temperatury
DefSquad Opublikowano 30 Lipca 2020 Autor Opublikowano 30 Lipca 2020 Ze zmianą nie ma problemu. Tylko wkurza mnie to bo po każdym włączeniu zapłonu muszę zmniejszać nawiew bo wchodzi na max i wyłączać klimę jak już odpalę. Poza tym resetuje się też dzienny przebieg w liczniku. Po każdym włączeniu zapłonu jest 0...
DefSquad Opublikowano 3 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2020 A więc znalazłem przyczynę. Poszperałem trochę i znalazłem na forum że ktoś też miał taki problem. Winowajcą był bezpiecznik nr. 15. Niby cały i zdrowy a jednak do d*py. Wymieniłem i wszystko wróciło do normy. Temat do zamknięcia. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi