rav_lcj Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Witam! Wiem,ze temat był wałowany,ale jakoś moich objawów nie znalazłem. Od jakiegoś czasu przy skręcaniu spychać odgłos jakby pompy wspomagania i drzenie na kierownicy. Ciekawe jest to , ze parę razy także jakieś pojedyncze zgrzytnięcia. Zajrzałem do zbiornika planu od wspomagania , spieniony byle , wiec go odpowietrzyłem ( tak jak to żeście koledzy opisywali w postach ) , piana znikła ,ale objaw został. Jeżeli chodzi o barwę płynu to jest on taki rdzawy . Nie wiem co było lane i czy było kiedykolwiek wymieniane. Na początek wymyśliłem sobie , że zmienię płyn,ale czy to pomoże? Macie jeszcze jakieś sugestie? z góry dzięki z pomoc rav_lcj
Daimos Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Wymień płyn na nowy (z płukaniem), odpowietrz układ i zobaczymy co dalej
mlis Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Miałem bardzo podobne objawy. Na razie uzupełniłem niedobór płynu i odpowierzyłem - jak ręką odjął. Zakupiłem już kolejny płyn w celu przepłukania bo pozostałości starego płynu wyglądają nieciekawie.
Rekomendowane odpowiedzi