piotrekZch Opublikowano 18 Lipca 2020 Opublikowano 18 Lipca 2020 Witam mam kilka pytań odnośnie foteli tzn. Mam na chwilę obecną standardowe fotele z grzaniem takie właśnie
piotrekZch Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Opublikowano 18 Lipca 2020 Sorki że na raty dodaje ale pisze z telefonu. Udało mi się dostać za darmo takie fotele chyba to od sline są
piotrekZch Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Opublikowano 18 Lipca 2020 Nowe mają częściowo sterowanie elektryczne taki okrągły ala jostic pytanie pod fotelami mam 3 kostki wpięte
piotrekZch Opublikowano 18 Lipca 2020 Autor Opublikowano 18 Lipca 2020 (edytowane) stare są tylko manualnie sterowane czy nowe po założeniu i podłączeniu będą działały czy będzie wymagana wizyta u elektryka żeby dorobić częściowo wiązkę do nowych foteli? Edytowane 18 Lipca 2020 przez piotrekZch
Lukasz_mk2 Opublikowano 28 Lipca 2020 Opublikowano 28 Lipca 2020 (edytowane) zielona kostka jest od ogrzewania, żółta od airbag'a, a czerwona od elektryki, z tym, że jak widać na załączonych zdjęciach w kostce czerwonej jest tylko masa (gruby brązowy kabel), więc potrzeba jeszcze do niej podpiąć zasilanie (do "lędźwi"), ale wszystko jest opisane na forum i można to zrobić samemu (ja u siebie to ogarnąłem we własnym zakresie - bez pomocy elektryka) jak zerkniesz na czerwoną kostkę przy "nowych fotelach" to zobaczysz jakiego kabla brakuje Ci w aucie - zasilanie do lędźwi trzeba podpiąć przez dodatkowy bezpiecznik Edytowane 28 Lipca 2020 przez Lukasz_mk2
Rekomendowane odpowiedzi