insula Opublikowano 6 Maja 2007 Opublikowano 6 Maja 2007 kto szuka, nie błądzi. nick : plaskur1 i jego wszystkie wystawione przedmioty http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3513200
Elberoth Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Kup całe lampy bi-xenonowe. Ilość światła, szczególnie na długich, jest niesamowita. Jak tak jeżdżę od 2 lat i mam zero problemów. Na poczatku gdy zamontowałem ludzie mi mrugali, ale trochę obniżyłem strumień światła i teraz jest OK.
Elberoth Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Mam ... zaślepki :-) BTW - Poziek, skąd u ciebie 180KM w podpisie ? Nie było takiej wersji :biggrin:
poziek Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 taka fantazja Admina Ja rezam spryskiwacze - problemu raczej nie będzie
Elberoth Opublikowano 10 Maja 2007 Opublikowano 10 Maja 2007 Problemu oczywiście nie ma - całe nasze auto to jedne wielkie klocki LEGO. Trzeba kupic wężyki, dodatkową pompkę mocowaną do zbiorniczka z płynem i sam mechanizm spryskiwacza x2. Mi sie już nie chciało.
Rekomendowane odpowiedzi