Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"Spoty w Siedlcach, parking Polimex-Mostostal, zapraszamy!!!"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy w Siedlcach kupie gdzieś Motul 6100 synergie+ ??

pisz do kolegi dzik zamawiasz dziś juro masz paczkę :decayed:

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 190,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

szukam chetnego do ogarniecia mi instalacji FISu, obydwa liczniki z 98r wiec kwestia dorobienia kostki 20pin (ori czerwonej) i pociagniecia kilku kabelkow

oczywiscie za $$$ ;]

Opublikowano

Wydarzenia 29.01.2013 biust nie do zwrotu - YouTube!

---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ----------

Zrobić babie cycki....

Opublikowano
  • Autor
Wydarzenia 29.01.2013 biust nie do zwrotu - YouTube!

---------- Post dopisany at 13:00 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ----------

Zrobić babie cycki....

ale cyrk ;)

ja będę teraz robił fisa u siebie to jak się za to będę zabierał to za jednym zamachem możemy i u Ciebie machnąć ;)

Opublikowano

bylo by git, musze jeszcze manetke, kostki zakupic i troche kabli samochodowych skombinowac, reszte moze sie ogarnie, tylko pytanie kiedy planujesz sie brac za to?

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj powinienem mieć już komplet wszystkiego jak paczka dojedzie, będę musiał tylko piny dokupić do manetki, w sobotę zobaczę ile kabli trzeba ciągnąć i dam Ci znać ile to roboty jest czasowo ;D

Opublikowano

spoko, a jaki masz licznik, nowszy z szarą wtyczka#3 ?

Opublikowano
  • Autor

wiesz co mam taki sam jak teraz z 98 tylko z fisem, 20 pin wtyczka z tyłu, mam też jeszcze 2 inne zegary w tym ten nowy na 3 wtyczki 32pin i cyfrowym zegarkiem ;)

Opublikowano

aha to to samo bedziesz mial, tez kupilem 98 rok, kwestia znalezienia tej czerwonej kostki srodkowej

Opublikowano
  • Autor

podobno z taśmy od dyskietki można dopasować ;) zapytam kumpla czy ma jak chcesz

Opublikowano

tasme, to gdzies tez mam;d chyba ze wtyczke

Opublikowano
  • Autor

mi chodziło o to że zapytam kumpla czy ma wtyczkę oryginalną :)

Opublikowano

Aha no to lepiej hehe, w aso bez pinów 4 dychy wtyczka

Wystukane z Pegasusa

---------- Post dopisany at 17:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:54 ----------

updejt, wtyczki kostki i manetka juz ogarnieta w przyszlym tygodniu dojda... kwestia kabelkow tylko i czasu zeby poswiecic troche na to wszystko, manetke mam z sedana lol

Opublikowano
  • Autor

wycieraczkę wywaliłeś więc i tak nie jest Ci potrzebne sterowanie nią ;) w weekend zajrzę co i jak u mnie i potem będziemy działać u Ciebie ;)

Opublikowano

bede czekal na sprawozdanie ;]

---------- Post dopisany at 19:32 ---------- Poprzedni post napisany at 18:05 ----------

piotrek jakbys nie mial tej czerwonej kostki lub innej to jest ktos kto sprzedaje taką

http://a4-klub.pl/kupie-23/kupie-kostke-fis-czerwona-20pin-4a0972883b-259951/#post3297905

---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 19:32 ----------

pierwszych 50 stron przewertowalem i chyba juz wszystko wiem co i jak... cala filozofia to kupienie czujnika temp oleju, podpowadzenie kablem pod jedna z wtyczek, poprowadzenie drugiego kabelka spalania z ecu do drugiej kostki fisa i polaczenie manetki z licznikiem

nie umiem tylko zczytac pinu z licznikow ale moze jak siade w wolnej chwili to po probuje i sie uda

Opublikowano
  • Autor

do zczytania pinu mam sprzęt :) a reszta to jest tak jak piszesz, ja mam już temperaturę oliwy także nie muszę czujnika zakładać :)

Opublikowano

Pany ja mam manetke od fisa od sedana jak potrzeba. Tasma od dyskietek wchodzi bo testowalem. Dorwalem wtyczki od golfa delikatnie przeroebic i jest kostka do fisa. Ja u siebie mam od A6 FL

---------- Post dopisany at 08:49 ---------- Poprzedni post napisany at 08:25 ----------

A i taki maly u mnie update, pojechalem sobie do kumpli na rolki po wymianie wtryskow zobaczyc roznice ktora odczuwa sie na plecach:)

AJM POWER IMAG0457.jpg | adrian998998 | Fotki, Zdjcia, Obrazki Fotosik.pl

Opublikowano

Kiedyś złapie cię na kreskę jak ogarnę trochę dolot i nowego kompa:p

Wystukane z Pegasusa

Opublikowano

To moze byc za pozno:P bo u mnie mod idzie do przodu:P

Opublikowano

Wiele więcej już chyba nie wyciśnie z tego silnika? Czy się mylę?