Jump to content
IGNORED

Muzyka na karcie SD

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie posiadam MMI z 2 slotami na kartę pamięci i czy jak kupię 8 gb to będzie to grało gdzieś szłyszałem że maks do 2 gb a mi nie starczy 2 gb muzyki ;P Jak jest jakieś rozwiązanie proszę o podpowiadanie :D

Posted

W B7 (bo takie masz w profilu) nie ma mmi. W B7 były RNS-E z 2 slotami na karty  SD. RNS-E obsługuje karty tylko SD do 4 GB. Nie obsługuje większych i SDHC.

Posted

A da się tak zrobić żeby było minimum 8 gb ? 

Posted
9 minut temu, Moon_11 napisał:

A da się tak zrobić żeby było minimum 8 gb ? 

Kupić rns-e Led i będziesz mógł używać kart do 32gb,lub muzę z telefonu poprzez  bt puszczaj bez ograniczeń.

Posted (edited)

Napisałem wyżej. Nie da sie bo ten sprzęt tylko takie czyta. 

Edited by Muskel1
Posted

No właśnie zamierzam kupić ładowarkę samochodową Xiaomi RoidMi 3S 5in1 tam jest też adapter gdzie mogę puszczać muzykę z telefonu od 87.5 do 107.9 MHZ i mam nagłośnienie BOSE + Subwoofer i się martwię że będzie gorsza jakość dżwięku 

Posted

A jak kupię ten Rns-E LED to się tylko wymienia tą nawigację i wszystko gra czy jakieś grzebanie ja nie jestem w tym dobry nie ogarniam tego kodowania wiązek itp.

Posted
14 minut temu, Moon_11 napisał:

A jak kupię ten Rns-E LED to się tylko wymienia tą nawigację i wszystko gra czy jakieś grzebanie ja nie jestem w tym dobry nie ogarniam tego kodowania wiązek itp.

Wyciągasz stare radio,wsadzasz nowe i działa. Ewentualne kodowanie pod wyposażenie auta się robi i nic więcej.

• Upvote 1
Posted

A jak to z adapterem wygląda ? pisałem do góry o adapterze