Danielq499 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam serdecznie , Zauważyłem że w a4 b9 występują dwa rodzaje kierownic wielofunkcyjnych , czy mógłby mi ktoś wytłumaczyć czym to idzie i od czego jest to uzależnione , dziękuje z góry za odpowiedz
Muskel1 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Co masz na myśli, że jest okrągła i ścięta u dołu czy, że jest trój- i czteroramienna? o jakiej różnicy piszesz. Sa różne wersje wypozażenia i w zależeności od tego jaką wybierzesz przy konfiguracji taką montują. Czyli np. sportowa jest trójramienna, nirmalna cztero.
Danielq499 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2020 nie chodzi mi o kształt kierownicy czy też poduszki , chodzi mi o to że jedna ma więcej funkcji na kierownicy a inna mniej dlatego pytam od czego jest to uzaleznione , pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Też od wyposażenia. Jak masz golasa to masz mniej funkcji na kierownicy co jest logiczną rzeczą. Jak nie masz navi to nie potrzebny Ci przycisk do sterowania nawigacją na kierownicy i takiego nie bedziesz miał. Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Muskel1
Danielq499 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Chyba nie masz racji , bo właśnie oglądam aukcje w której jest Navi (tak podaje właściciel) a kierwonica wielofunkcyjna jest okrojona o kilka przycisków w tym "NAVI" niżej podaje link : Używane Audi A4 - 66 700 PLN, 194 000 km, 2016 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Audi A4 - Pierwszy właściciel, Biały, Diesel, 150 KM, 1 968 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS,
Muskel1 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 (edytowane) Właściciele a raczej sprzedawcy dużo rzeczy sobie podają w ogłoszeniach nie odpowiadających stanu faktycznemu. Najlepszym przykładem jest 3xS-line Edytowane 20 Sierpnia 2020 przez Muskel1
Danielq499 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2020 no dobra , ale dalej mi nie powiedziałeś od czego są te przyciski uzależnione i czego może brakować w aucie , tyle już siedzę oglądam i nie moge tego rozkmnic
Muskel1 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Sa różne pakiety wyposażenia. W zależności od tego co zamówisz takie dostajesz. W podstawowej wersji wyposażenia Basis (czyli seryjnie wszystkie) dostajesz kierownicę z tylko z dwoma pokrętłami i dwoma przyciskami. Opcjonalnie za dopłatą możesz wybrać kierownice z dodatkowymi przyciskami i funkcjami. Czyli nie ma już kierownic bez przycisków. Najniższa wersja wyposażenia ma już te podstawowe przyciski.
Danielq499 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2020 ok , w takim razie wiem już wszystko dzięki za pomoc
fio Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Sprawdź sobie na stronie Audi w konfiguratorze (link poniżej). Są cztery opcje (przed liftem też tak było): - wielofunkcyjna standard - wielofunkcyjna plus - wielofunkcyjna plus ogrzewana - wielofunkcyjna plus spłaszczona u dołu Wnętrze > A4 Limousine > A4 > Audi Polska | Przewaga dzięki technice WWW.AUDI.PL
marcys001 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 Opublikowano 14 Kwietnia 2021 (edytowane) Podłącza się do pytania: czy można ustawić cyfrowy prędkościomierz w wersji z podstawową kierownicą? Czy orientujecie sié jaki bylby koszt ewentualnej wymiany kierownicy w ASO? Edytowane 15 Kwietnia 2021 przez marcys001
marcys001 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 W dniu 20.08.2020 o 14:48, Muskel1 napisał: Sa różne pakiety wyposażenia. W zależności od tego co zamówisz takie dostajesz. W podstawowej wersji wyposażenia Basis (czyli seryjnie wszystkie) dostajesz kierownicę z tylko z dwoma pokrętłami i dwoma przyciskami. Opcjonalnie za dopłatą możesz wybrać kierownice z dodatkowymi przyciskami i funkcjami. Czyli nie ma już kierownic bez przycisków. Najniższa wersja wyposażenia ma już te podstawowe przyciski. Widzé kolego ze masz duzá wiedzé, wiéc moze napiszesz cos jeszcze w temacie? Z góry dziéki za odpis.
Muskel1 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 W dniu 15.04.2021 o 01:37, marcys001 napisał: Podłącza się do pytania: czy można ustawić cyfrowy prędkościomierz w wersji z podstawową kierownicą? O co dokładnie pytasz? Wyjaśnij bo nie zrozumiałem.
marcys001 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 W dniu 16.04.2021 o 07:54, Muskel1 napisał: O co dokładnie pytasz? Wyjaśnij bo nie zrozumiałem. Tak jak wczeniej pisales, pewne opcje sá zablokowane dla modelu kierownicy z 4 przyciskami. Czy mozna mimo wszystko je odblokowac?
Muskel1 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Nie można czegoś odblokować, czego fizycznie nie ma. Nie masz nawigacji to i przycisku nie odblokujesz.
marcys001 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Opublikowano 20 Kwietnia 2021 15 godzin temu, Muskel1 napisał: Nie można czegoś odblokować, czego fizycznie nie ma. Nie masz nawigacji to i przycisku nie odblokujesz. To jest dla kazdego oczywista oczywistosc:). Zapytam inaczej: Czy wersja z kierownicá która posiada wiécej przycisków ma dedykowane wiécej opcji której nie posiada wersja kierownica z 4-ma przyciskami? Czy to tylko chodzi o szybkosc i wygodé aby jednym przyciskiem znalezc opcjé, na przyklad; Nawigacji?
egon2105 Opublikowano 16 Września 2023 Opublikowano 16 Września 2023 Witam a czy mozna zamienic kierownice wielofunkcyjna plus na splaszczona u dolu bez konsekwecji na przegladzie technicznym
Muskel1 Opublikowano 16 Września 2023 Opublikowano 16 Września 2023 Miżna, pod warunkiem, że nie będziesz miał zapisanych błędów w sterowniku AirBag.
Owca007 Opublikowano 20 Września 2023 Opublikowano 20 Września 2023 Hej zna ktoś może numer ściętej u dołu kierownicy s-line do A4 B9 manual mała okrągła poduszka. Bo poduchę przyciski itp. mam rozumieć przełożę bez problemu.
Rekomendowane odpowiedzi