dekiel 13 Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 58 minut temu, Danielo 90 napisał: Się śmiejecie, ale na żywo wygląda lepiej, ?? ..............
Fido Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 2 godziny temu, Danielo 90 napisał: Się śmiejecie, ale na żywo wygląda lepiej, ??
shocknage Opublikowano 17 Września 2020 Opublikowano 17 Września 2020 Najważniejsze, że Tobie to pasuje. Nie każdy będzie podzielał Twoje zdanie Na moje oko to też średnio siedzi
muniek32 Opublikowano 18 Września 2020 Opublikowano 18 Września 2020 Przy takim balonie nie oszukuje na prędkości i nie prowadza przy wyższej prędkości na boki? Jechałem autem znajomego na takim balonie i auto tak prowadzało po drodze, że dramat. Patrząc też przyszłościowo wszystkie "kamuszczki" biją ci po boku auta i będziesz miał poodbijany błotnik i porysowane drzwi.
Danielo 90 Opublikowano 28 Września 2020 Autor Opublikowano 28 Września 2020 W dniu 18.09.2020 o 12:16, muniek32 napisał: Przy takim balonie nie oszukuje na prędkości i nie prowadza przy wyższej prędkości na boki? Jechałem autem znajomego na takim balonie i auto tak prowadzało po drodze, że dramat. Patrząc też przyszłościowo wszystkie "kamuszczki" biją ci po boku auta i będziesz miał poodbijany błotnik i porysowane drzwi. Nie widzę różnicy w prędkościomierzu ? A co do obitego błotnika to jest to nie możliwe dlatego że opona nie wystaje jest delikatny naciąg na felgę, wulkanizator strzelał z jakiegoś ustrojstwa żeby napompować koło. A co do prowadzenia to bajka naprawdę
muniek32 Opublikowano 2 Października 2020 Opublikowano 2 Października 2020 Na zdjęciu jak na moje to wygląda jakby wystawało za nadokle i rzucało kamieniami po błotniku i drzwiach, ale to tylko zdjęcie. Jesli dla Ciebie wygląda dobrze, a co ważniejsze dobrze się prowadzi to tylko się cieszyć
Rekomendowane odpowiedzi