Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[INNE] Jaki telefon do GPS w Orange ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Telefon z GPS sprawuje sie swietnie.. Co prawda nie raz dluzej szuka satelit ale jest bardzo stabilne..

a nie zrywa polaczenia GPS przy wiekszych predkosciach? bo slyszalem ze w N95 takie cos sie zdarza... :kwasny:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 23:12_________________________________________________5800 bede mial maks za ok 150zl :gwizdanie:

Upss a co to za cena to w abonamencie ??

Nie nic nie zryw jesli chodzi o N95 sam uzywam swojej i takie sytuacje nie mialy miejsca.. Wiesz wazne zeby aktualizowac sobie soft bo jednak poprawia funkcjonalnosc symbiana..

Opublikowano

tak w abonamencie... przedluzam umowe we wrzesniu... zreszta juz ktorys raz :)

kumpel ma N95, wgral jakies mapy i mowil ze mu zrywa polaczenie powyzej 140km/h :kwasny: a wczesniej tego podobno nie mial...

Opublikowano

tak w abonamencie... przedluzam umowe we wrzesniu... zreszta juz ktorys raz :)

kumpel ma N95, wgral jakies mapy i mowil ze mu zrywa polaczenie powyzej 140km/h :kwasny: a wczesniej tego podobno nie mial...

No u Mnie nic takiego sie nie dzieje i nigdy nie dzialo. A nie wiesz jaki ma program w grany ?? Moze po prostu sam program rozlacza bo ma takie zabezpieczenie.. W Garminie i Tomku tego na pewno nie ma..

Opublikowano

ma jakies mapy sciagniete i wgrane ale dokladnie co to nie wiem...

Opublikowano

ma jakies mapy sciagniete i wgrane ale dokladnie co to nie wiem...

Byc moze powinien zaktualizowac wlasnie soft..

W wielu przypadkach to pomaga aktualny jest V 31.0.0.17 ;)

Opublikowano

dzieki za info :good: podpowiem mu :)[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 23:27_________________________________________________BTW N95 jest fajna ale gruba jak dla mnie... ja wole cos mniejszego do kieszeni :wink4:

Opublikowano

dzieki za info :good: podpowiem mu :)[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 23:27_________________________________________________BTW N95 jest fajna ale gruba jak dla mnie... ja wole cos mniejszego do kieszeni :wink4:

Wiesz no dla Ciebie gruba dla Mnie Nie. Nie odczuwam tego..

Ja poczekam az troszke spadnie wlasnie N97 i zapoluje na nia :kox:

Opublikowano

za duza dla mnie... teraz mam 6120 i jest sii wymiarami... nawet funkcjonalnoscia mi odpowiada... ale niestety nie przezyla jednego kawalerskiego i jest w rozsypce dlatego czekam na wrzesien :decayed:

gdyby miala GPS i WIFI to nie zamienilbym na zadna inna...

Opublikowano

Bo wszystko kwestia gustu..

No dobre masz kryteria bo jednak swietna sprawa..

I cene bardzo dobra Ci zaproponowali ja musze polukac w Uk ile chca za N97 ;)

Opublikowano

w tej chwili jakbym chcial wziasc to jest za 199zl przy abonamencie za 90zl (ceny brutto)

mam nadzieje ze do wrzesnia spadnie a jeszcze mam kuzyna w salonie GSM :decayed:

Opublikowano

To w Polsce juz N97 jest w Abonamencie ?? W ktorej sieci ?? Wiesz cena jest dobra abonament tez nie kosmos jakis.. Ja chyba bym strzelal w nia. Nie Myslales o niej ??

Opublikowano

To w Polsce juz N97 jest w Abonamencie ?? W ktorej sieci ?? Wiesz cena jest dobra abonament tez nie kosmos jakis.. Ja chyba bym strzelal w nia. Nie Myslales o niej ??

ja mowie o 5800 :cool1::decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 23:47_________________________________________________N97 za duza jak dla mnie...[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 23:48_________________________________________________a widziales 6210 navigator? tez jest fajna ale nie chce zadnej rozsuwanej ani z klapka... :thumbdown:

Opublikowano

tak z ciekawosci - ile Ci trzyma bateria przy zabawie multimediami? i ile przy normalnym uzytkowaniu?

Jeśli dobra zabawa to 1 dzień, jeśli tylko telefon to i do 5 dni.

Ale średnie co 3 dzień ładuję i wystarcza. Poza tym dość złudna jest ostatnia kreska we wskaźniku stanu baterii. Potrafi najdłużej znikać ;) tzn. jest spora rezerwa energii na ostatniej kresce. :wallbash:

Opublikowano

to spoko... moja ma podobnie a nie ma bajerow... a kiedys jak pisalem po 200esek dziennie to ladowalem 6230i 2 razy dziennie :naughty:

Opublikowano

ja mowie o 5800 :cool1::decayed:[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 23:47_________________________________________________N97 za duza jak dla mnie...[br]Dopisany: 05 Lipiec 2009, 23:48_________________________________________________a widziales 6210 navigator? tez jest fajna ale nie chce zadnej rozsuwanej ani z klapka... :thumbdown:

Oj 6210 Kiepska jak dla Mnie :decayed:

to spoko... moja ma podobnie a nie ma bajerow... a kiedys jak pisalem po 200esek dziennie to ladowalem 6230i 2 razy dziennie :naughty:

Oj tez takie kiedys mialem chodzi o smski :polew:

Opublikowano

jeśli możesz mieć za 150zeta, to bierz.

Ja dostałem za 460 w abonamencie 55zł. Ale pogoniłem za 400 SE P1navigator i w sumie wyszła mi za 60.

Jestem bardzij niz happy.

Świetna komórka tzk klasy sredniej, chociaż wg. mnie niedoceniona.

Opublikowano

mi zalezy na WIFI i GPS w telefonie a wymiarami 5800 najbardziej mi pasuje...

[br]Dopisany: 06 Lipiec 2009, 00:01_________________________________________________

jeśli możesz mieć za 150zeta, to bierz.

Ja dostałem za 460 w abonamencie 55zł.

ja mam Plusa i patrze abonament za 90zl... wtedy mam za 199 na chwile obecna... w sklepie internetowym za 149

http://www1.plus.pl/si/webapp/wcs/stores/servlet/SiOrderStage1Cmd?promotionId=1000002563&tariffId=O5&catalogId=1000000002&productType=PHONE&storeId=10001&productId=1000029414&orderItemIdToDelete=&assosiatedOrdItemId=&errorMsg=&viewId=0

Opublikowano

Nie bierz 5800 bo to szajs. Sam myślałem o niej przed zmianą (i o kilku innych jeszcze), bo miałem sporo do wyboru, ale dałem sobie spokój i wziąłem e75.

Jeśli się zastanawiasz nad jednym z tych 3 co podałeś w temacie, to ja bym się nie zastanawiał i wziął iPhone'a.

PS

Sprawdź sobie jak się pisze sms na 5800 podczas jazdy samochodem :>

Opublikowano

Sprawdź sobie jak się pisze sms na 5800 podczas jazdy samochodem :>

Podczas jazdy samochodem sie nie pisze sms-ow :bicz3:

Opublikowano

ja pisze :decayed: uzywam T9 i idzie mi to bardzo sprawnie... :gwizdanie: