Mietek2951 Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 Witam czy możecie mi opisać do czego są wejścia w tyle RNS D zaznaczone na kolorowo?
takexlife Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 42 minuty temu, Mietek2951 napisał: Witam czy możecie mi opisać do czego są wejścia w tyle RNS D zaznaczone na kolorowo? Niebieska - 26 pinowa wtyczka - połączenie z tunerem TMC - do wyświetlania komunikatów na FIS Pomarańczowa - 10 pin - wejście pod audio/obraz - miałem tak podłączony Tuner TV Zielone - kostka 20pin - podłączenie zmieniarki CD, Line-Out
Mietek2951 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Opublikowano 21 Września 2020 8 godzin temu, takexlife napisał: Niebieska - 26 pinowa wtyczka - połączenie z tunerem TMC - do wyświetlania komunikatów na FIS Pomarańczowa - 10 pin - wejście pod audio/obraz - miałem tak podłączony Tuner TV Zielone - kostka 20pin - podłączenie zmieniarki CD, Line-Out Czy jeżeli do zielonej kostki 20 pin podłącze adapter ze zdjęcia to powinien działać? Chodzi o to że Teraz nie mam tam nic wpięte a w instrukcji pisze że należy to wpiąć między instalacje w samochodzie a radiem a nie mam żadnej kostki wychodzącej 20 pin z samochodu do radia
takexlife Opublikowano 25 Września 2020 Opublikowano 25 Września 2020 W dniu 21.09.2020 o 21:42, Mietek2951 napisał: Czy jeżeli do zielonej kostki 20 pin podłącze adapter ze zdjęcia to powinien działać? Chodzi o to że Teraz nie mam tam nic wpięte a w instrukcji pisze że należy to wpiąć między instalacje w samochodzie a radiem a nie mam żadnej kostki wychodzącej 20 pin z samochodu do radia Niestety ciężko mi powiedzieć czy będzie to działało... W sprawie takich modułów odezwij się na fb tutaj https://www.facebook.com/BTModules
Rekomendowane odpowiedzi