kamilok Opublikowano 29 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2020 Witam. Co może być nie tak jeśli wskazówka od temperatury płynu chłodniczego w ogóle nie podnosi się? Przejechałem tym autem około 60km i wskazówka jak była tak jest. I jeszcze jedno pytanko. Czy wyświetlacz FIS trzeba przylutować czy wystarczy to jakoś inaczej połączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 8 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Uszkodzony czujnik płynu chłodniczego, do sprawdzenia wiązka elektryczna. Masz kabel vag? Po wejściu w licznik można zrobić "output test/test wyjść" i sprawdzić czy silniczek jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilok Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 W dniu 8.10.2020 o 10:35, Hezen napisał: Masz kabel vag? Po wejściu w licznik można zrobić "output test/test wyjść" i sprawdzić czy silniczek jest w porządku. W jaki sposób mogę to zrobić? Posiadam taki kabel. W co do samego czujnika wiesz może gdzie on się znajduje? Czytałem w internecie że gdzieś poniżej podszybia za silnikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 11 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2020 (edytowane) Po wejściu w sterownik wchodzisz w Output Test - 03 Przykładowy screen: Edytowane 11 Października 2020 przez Hezen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi