Adrian.Kow. Opublikowano 4 Października 2020 Opublikowano 4 Października 2020 Witam. Mam problem z autem. Mianowicie coś pulsacyjnie wyje przy różnych prędkościach razem z wyciem czuć delikatne drżenie kierownicy i lewego nadkola w rytm tego wycia. Nie jest to jakoś super głośno ale irytujące. Jak puszczę gas to nie słychać, jak dodam nie słychać. Wyje tylko przy stałej prędkości. Miał ktoś coś podobnego ? Brak mi już pomysłów bo walczę z tym od jakiegoś czasu. Wymienione: Zawieszenie przód całe Tarcze klocki na wszystkie koła Oba łożyska z przodu Płyn we wspomagani, skrzyni biegów, Rozrząd Nowe opony ( na starych było tak samo ) 3.0 ASN
Lavenda Opublikowano 21 Maja 2022 Opublikowano 21 Maja 2022 Witam Wiem że post jest z przed dwóch lat ale może autor zdiagnozował usterkę w swoim aucie i mógłby się podzielić wiedzą. Mam podobne objawy, można oczywiście naprawiać wszystko po kolei metodą prób i błędów, to generuje koszty i brak auta podczas naprawy. Adrian Kow. Napisz co się stało z Twoim autem?
Rekomendowane odpowiedzi