sosenka Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 (edytowane) Witam szanownych grupowiczów Moje pytanie dotyczy wiązki elektrycznej wewnętrznej w środku auta, czy wiązka od S4 B6 jest taka sama jak w A4 B6 1.9 tdi? Edytowane 8 Października 2020 przez sosenka
MaTeo85 Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 większość we wnętrzu będzie taka sama, ale zostaje kwestia wyposażenia i ewentualnego prześledzenia schematów żeby wyeliminować drobne różnice, które mogą się po drodze pojawić.
sosenka Opublikowano 7 Października 2020 Autor Opublikowano 7 Października 2020 Właśnie z wyposażeniem nie ma większej różnicy jedyne co to pdc tyl, elektryczne szyby tył bo to taka s4 wersja bida. A mnie bardziej zależy na założeniu wiązki w wersji high obecnie mam low A dołożyłem sobie parę rzeczy i teraz żeby nie rzeźbić, chciałem przełożyć całą wiązka właśnie z tej s4. Bardziej chodzi mi o to czy np kostki do zbiornika są takie same ?
MaTeo85 Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Musiał byś popatrzeć dokładnie bo mogą być różnice jakieś, możesz też wyciągać poszczególne przewody z wiązki i dołożyć tylko to co brakuje lub chcesz zmienić.
sosenka Opublikowano 7 Października 2020 Autor Opublikowano 7 Października 2020 Niby tak ale szybciej zajęło by mi wymienić całą jak wyciągać z jednej I dokładać do drugiej
Rekomendowane odpowiedzi