Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

comming/leaving home problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem tu nowy i na wstępie chciałbym się przywitać.  Szukałem w szukajce ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Mam nadzieje ze temat założyłem w odpowiednim dziale. Od tygodnia jestem posiadaczem a4b8 . Na początku clh działało bezproblemowo(przynajmniej nie zauważyłem tego) ale od wczoraj zwróciło moja uwagę to ze nie zawsze działa mi clh. Mianowicie - mam przełącznik na auto, w mmi jest aktywny clh jednak nie zawsze przy otwieraniu samochodu z kluczyka czy tez wychodzeniu z auta te światła się włączają.  Wczoraj np 4 razy otwierałem i zamykałem auto z pilota i za każdym razem światła się włączyły a za 5 razem juz nie i juz więcej nie chciały dopóki nie uruchomiłem silnika i zgasiłem. Jednak to pomogło tylko na 1 raz. Potem znów się nie zaswiecaly... czy ktoś miał podobny problem czy przede wszystkim musze podłączyć pod kompa czy nie ma błędów? 

Opublikowano
10 minut temu, everestooo napisał:

Witam, jestem tu nowy i na wstępie chciałbym się przywitać.  Szukałem w szukajce ale nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie. Mam nadzieje ze temat założyłem w odpowiednim dziale. Od tygodnia jestem posiadaczem a4b8 . Na początku clh działało bezproblemowo(przynajmniej nie zauważyłem tego) ale od wczoraj zwróciło moja uwagę to ze nie zawsze działa mi clh. Mianowicie - mam przełącznik na auto, w mmi jest aktywny clh jednak nie zawsze przy otwieraniu samochodu z kluczyka czy tez wychodzeniu z auta te światła się włączają.  Wczoraj np 4 razy otwierałem i zamykałem auto z pilota i za każdym razem światła się włączyły a za 5 razem juz nie i juz więcej nie chciały dopóki nie uruchomiłem silnika i zgasiłem. Jednak to pomogło tylko na 1 raz. Potem znów się nie zaswiecaly... czy ktoś miał podobny problem czy przede wszystkim musze podłączyć pod kompa czy nie ma błędów? 

Może takie głupie pytanie ale jesteś pewny, że światła w pozycji "Auto"?

Podpiąć do komputera nie zaszkodzi - zeskanować i sprawdzić.

Opublikowano
  • Autor

Tak tak, mam w pozycji auto i xenon wlacza mi się automatycznie.  No nic no tak też zrobię jeśli nikt nie odezwie się z podobnym rozwiązanym problemem. 

Opublikowano

Akumulator jest ok? 

Opublikowano

Tak dla pewności zapytam, nie załącza się pomimo zmroku?. Bo ch/lh nie działa oczywiście za dnia. 

Edytowane przez Muskel1

Opublikowano
  • Autor

Tak tak , oczywiscie w nocy była opisywana przeze mnie sytuacja . A co do aku to szczerze mowiac nie wiem w jakim jest stanie ale samochod odpala bez problemu i nic niepokojacego nie zauwazylem poza tym ze dzisiaj chyba zaczal mi piszczec pasek klinowy. Rozumie ze jesli aku nie jest w pelni naladowany to moze sie wylaczac clh? Niestety w mmi nie mam aktywnej opcji sprawdzenia stanu aku