PyjterB Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 (edytowane) Siema wszystkim, chciałbym zaprezentować mojego Bex'a zakupionego z 2 msce temu. Auto ma być Daily, na dłuższe i krótsze trasy. MARKA: Audi MoDEL: A4 B6 (8E) NADWOZIE: Avant ROK PRODUKCJI: 2003 SILNIK: 1.8 Turbo BEX (248km/310Nm) SKRZYNIA: 6 biegowa manualna UKŁAD NAPĘDOWY: Fwd UKŁAD DOLOTOWY: Sztywny Tip, Fmic, Wkładka simota UKŁAD WYDECHOWY: Kolektor turboworks na szerszym kanale, Downpipe 3', środkowy turboworks, koncowe przelotowe ZAWIESZENIE: 1BV -20mm KOŁA: Lato 19 , zima Act 17 225/45 UKŁAD HAMULCOWY: narazie seria 320 ZASILANIE: Vpower100/LPG do 300km MODYFIKACJE: pompa walbro, wtryski 2.3t, turbo hybryda K03s-073, mbc 1.3/1.1, strojenie by Powerflash jaworzno. WYPOSAŻENIE (fabryczne): -Elektryka szyb przód -Elektryka lusterek -Parktronik tyl -Fotele sline +elektryka lędźwi -Pełny sline zew+wew -Scieta kiera -Xsenon -lotka klapy cupra -przyciemnione szyby I pewnie sporo jeszcze czego nie pamiętam. W planach do zrobienia : Strojenie - zrobione Cupholder angol Hak Tylne szyby w prądzie Malowanie elementów Pełny led inside Dodatkowe Wskaźniki (oil temp, preasure, boost) Gwint lub niższy kit np eibach Konserwacja Swap hebli z s4 Pewnie coś będzie dochodzić z czasem. Edytowane 17 Października 2020 przez PyjterB
Marfiol Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Ładna czarnula Nie wiesz gdzie idzie kupić taki grill ?
PyjterB Opublikowano 19 Października 2020 Autor Opublikowano 19 Października 2020 Tak już kupiłem, ale z tego co wiem to sprzedający był bardzo konkretny wszystkie kratki kupował w Aso, więc się nie zdziwię że to będzie ori rs4 tyle że z czarnym znaczkiem. Na allegro widziałem jakieś zamienniki po 150zl bez znaczka. Przyszła kratka pod wskaźniki. Jeszcze tylko przyjdą wskaźniki, podstawka i montujemy
PyjterB Opublikowano 10 Listopada 2020 Autor Opublikowano 10 Listopada 2020 (edytowane) Mały update: Przyszły żarówki led inside. Więc wszystkie wymienione. Dziś biorę się za wymianę rozrządu, zestaw INA. Napinacz z łańcuchem już wymieniony wcześniej. Zamówione zostały również Heble z s4 pod 345mm co zacznie to w końcu hamować. Edytowane 10 Listopada 2020 przez PyjterB
PyjterB Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Opublikowano 15 Listopada 2020 Rozrząd ogarnięty, 55 tysięcy nalotu a luz na pasku wystarczający aby przy mocniejszym ruszeniu przeskoczył. Przy okazji czyszczenie rolek napędów, osłon, nawet przewodów icka ^^. Felgi zimowe odmalowane w Punisher Grey plasti dipem. Dziś mała sesja, sprzątanie, konserwacja skóry, i mycie rzecz jasna. Jutro zaciski leca do malowania, zamówiony zestaw rotinger hp 345, klocki ds2500 ferodo. Myślę że przyszły tydzień będzie składane. Pozdro dla wszytkich
Rekomendowane odpowiedzi