Baker35 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Witam , jak w temacie , otóż mam xenon ,wszystko działa jak należy ale ostatnio wymieniałem tuleje na bananach i tak przyglądam się i czegoś mi brakuje , brak czujnika poziomowania z przodu , sprawdziłem lewą i prawą stronę i jest tylko z tyłu , dodam że wszystko działa , poziomowanie też , zero błędów i czy wychodziły wersje z jednym czujnikiem ? Auto z grudnia 2011 .Pozdrawiam .
Dev Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 4 minuty temu, Baker35 napisał: Witam , jak w temacie , otóż mam xenon ,wszystko działa jak należy ale ostatnio wymieniałem tuleje na bananach i tak przyglądam się i czegoś mi brakuje , brak czujnika poziomowania z przodu , sprawdziłem lewą i prawą stronę i jest tylko z tyłu , dodam że wszystko działa , poziomowanie też , zero błędów i czy wychodziły wersje z jednym czujnikiem ? Auto z grudnia 2011 .Pozdrawiam . Tak bylo, tez tak mam.
Baker35 Opublikowano 18 Października 2020 Autor Opublikowano 18 Października 2020 ok dzięki za odpowiedź , bo już myślałem że coś nie tak .
Rekomendowane odpowiedzi