WojtekRS5 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Opublikowano 20 Października 2020 2 godziny temu, Cuber napisał: Kiera z płaskim wieńcem ? poduszka tez obszysta skóra ? Bo z tego co mi wiadomo to nie było ori płaskiej kiery i poduchy obszytej skóra.... Tak jak mówisz , nie było niestety poduszki w skórze do ściętej kierownicy dlatego byłem zmuszony założyć normalna poduszkę .
WojtekRS5 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Nowa kiera plus duże łopaty RS Edytowane 25 Października 2020 przez WojtekA4B8 2
Cuber Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 Taka jak moja tyle ze u mnie biała nitka i nie mam manetek z eRSa ale chyba się to zmieni 2
WojtekRS5 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Opublikowano 20 Października 2020 @Cuber o tyle że do Ciebie to nie jest tak ciężko znaleźć ściętą kiere z białą nitką , a z czerwoną już jest problem . Ale udało się kupić nówkę sztuke Nardo też się wyróżnia w tłumie dobra maszyna
Cuber Opublikowano 20 Października 2020 Opublikowano 20 Października 2020 Ja nie szukałem bo mialem u siebie w serii:) ( domyslam sie ze z czerwona nicia jest mało ) zastanawiam sie czy poduchy nie obszyc u siebie ....
WojtekRS5 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) 18 minut temu, Cuber napisał: Ja nie szukałem bo mialem u siebie w serii:) ( domyslam sie ze z czerwona nicia jest mało ) zastanawiam sie czy poduchy nie obszyc u siebie .... Grzegorz powiem Ci że ja nie jestem za takim obszywania Airbaga, wolę zostać przy oryginale , zwłaszcza że jeżdżę w DE... . Edytowane 20 Października 2020 przez WojtekA4B8
Cuber Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Myslisz ze ktoś się połapie ? Skoro wcześniejsza poduchę miałes obszytą
WojtekRS5 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Ktoś to kuma bazę od razu zobaczy że to rzeźba , a po za tym nie wydaje mi się że ktoś ci zrobi tak jak w oryginale i wątpię że ktoś ci da atest na taką poduszkę... jak uważasz , ja zostaje przy oryginale . Widziałem już parę obszywanych airbag i wyglądało to słabo ... Edytowane 21 Października 2020 przez WojtekA4B8
Cuber Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Ja własnie widziałem obysztą i wyglada jak oryginał wraz z znaczkami klaksonu
WojtekRS5 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Opublikowano 21 Października 2020 Moim zdaniem lepiej nie kombinować z poduszką , aż tak mi to nie przeszkadza że nie jest w skórze, ważne że jest nówka ścięta kiera Ale każdy robi jak mu odpowiada Widziałem że listwy progowe zmieniałeś u siebie Też nie bawem będę miał coś innego założonego
Cuber Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 7 godzin temu, WojtekA4B8 napisał: Widziałem że listwy progowe zmieniałeś u siebie Nie zmieniałem listw progowych ..... myslałem ze w competiton to standard są z napisem quattro..... 1
WojtekRS5 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Opublikowano 21 Października 2020 6 minut temu, Cuber napisał: Nie zmieniałem listw progowych ..... myslałem ze w competiton to standard są z napisem quattro..... Z tego co wiem to competition szły zwykle podświetlane bez żadnych napisów przód tył... chyba już ktoś coś modził przed Tobą w niej Te quattro są podświetlane ??
Cuber Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 9 minut temu, WojtekA4B8 napisał: Z tego co wiem to competition szły zwykle podświetlane bez żadnych napisów przód tył... chyba już ktoś coś modził przed Tobą w niej Te quattro są podświetlane ?? To chyba jednak źle wiesz.... Listwy podświetlane to inny temat .... Listwy które mam są jako kod wyposażenia VT5 i w etce również występują Wiec zapewne był to dodatek , jakiś pakiet wyposażenia czy cos w tym stylu ( chociaz myslałem ze seria w competiton) Ta tez ma.... zdjecie 11 Używane Audi A6 - 154 900 PLN, 146 000 km, 2015 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi A6 - Nie Pierwszy właściciel, Niebieski, Nie Metalik, Nie Perłowy, Diesel, 326 KM, 2 967 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS, 1
WojtekRS5 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Opublikowano 21 Października 2020 Ooo widzisz no to byłem w błędzie ... Myślałem że szły tylko zwykłe podświetlane bez napisu a to właśnie chyba był standard a te twoje to jakiś opcja jak mówisz .
Cuber Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Dużo Competition jest z napisem na listwach progowych quattro własnie tak poszperałem po ogłoszeniach .... Ciekawy temat i musze się dokształcić od czego to zależało .....
Cuber Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 w competition listwa z podstwieleniem jest bez napisu jak w każdej innej C7 ( z wyjątkiem rs, s i allroad tam napis jest podswietlany) w competittion idzie z napisem quattro wtedy jak nie jest podświetlana
WojtekRS5 Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 No właśnie takie ma u siebie podświetlane bez napisu ,jeszcze są jedne podświetlane do C7 o których zapomniałeś napisać i takie będę nie bawem zakładał u siebie
Cuber Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 hmmmm mówisz o podświetlanych audi Exclusive w C7 ?
WojtekRS5 Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 1 godzinę temu, Cuber napisał: hmmmm mówisz o podświetlanych audi Exclusive w C7 ? Yes
Rekomendowane odpowiedzi