Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 4G Avant 3.0 V6T Bi-Turbo 326ps 650Nm Competition Sepang Blue Audi Exclusive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Cuber napisał:

Kiera z płaskim wieńcem  ? poduszka tez obszysta skóra  ? Bo z tego co mi wiadomo to nie było ori płaskiej kiery i poduchy obszytej skóra....

Tak jak mówisz , nie było niestety poduszki w skórze do ściętej kierownicy dlatego byłem zmuszony założyć normalna poduszkę .

Opublikowano (edytowane)

Nowa kiera plus duże łopaty RS

IMG_20201023_103534.jpg

Edytowane przez WojtekA4B8
  • Pomoc techniczna 2
Opublikowano

Śliczna gruba kiera

Opublikowano

Taka jak moja tyle ze u mnie biała nitka ;) i nie mam manetek z eRSa ale chyba się to zmieni :P 

20200530_141926.jpg

• Pomoc techniczna 2
Opublikowano

@Cuber o tyle że do Ciebie to nie jest tak ciężko znaleźć ściętą  kiere z białą nitką , a z czerwoną już jest problem . Ale udało się kupić nówkę sztuke :)

Nardo też się wyróżnia w  tłumie :git:dobra maszyna :thumbup1:

Opublikowano

Ja nie szukałem bo mialem u siebie w serii:) ( domyslam sie ze z czerwona nicia jest mało )  zastanawiam sie czy poduchy nie obszyc :) u siebie ....

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Cuber napisał:

Ja nie szukałem bo mialem u siebie w serii:) ( domyslam sie ze z czerwona nicia jest mało )  zastanawiam sie czy poduchy nie obszyc :) u siebie ....

Grzegorz powiem Ci  że ja nie jestem za takim obszywania Airbaga, wolę zostać przy oryginale , zwłaszcza że  jeżdżę w DE...

.

Opublikowano

Myslisz ze ktoś się połapie ?  Skoro wcześniejsza poduchę miałes obszytą ;)   

Opublikowano (edytowane)

Ktoś to kuma bazę od razu zobaczy że to rzeźba  , a po za tym nie wydaje mi się  że ktoś ci zrobi tak jak w oryginale i wątpię że ktoś ci da atest na taką poduszkę... jak uważasz , ja zostaje przy oryginale . Widziałem już parę obszywanych airbag i wyglądało to słabo ...

Opublikowano

Ja własnie widziałem obysztą i wyglada jak oryginał ;)  wraz z znaczkami klaksonu ;) 

Opublikowano

Moim zdaniem lepiej nie kombinować z poduszką , aż tak mi to nie przeszkadza że nie jest w skórze, ważne że jest nówka ścięta kiera :)

Ale każdy robi jak mu odpowiada :)

Widziałem że listwy progowe zmieniałeś u siebie :naughty:

Też nie bawem będę miał coś innego założonego :dance:

Opublikowano
7 godzin temu, WojtekA4B8 napisał:

Widziałem że listwy progowe zmieniałeś u siebie :naughty:

Nie zmieniałem listw progowych ..... myslałem ze w competiton to standard  są z napisem quattro.....

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano
6 minut temu, Cuber napisał:

Nie zmieniałem listw progowych ..... myslałem ze w competiton to standard  są z napisem quattro.....

Z tego co wiem to competition szły zwykle podświetlane bez żadnych napisów przód tył... chyba już ktoś coś modził przed Tobą w niej ;)

Te quattro są podświetlane ??

Opublikowano
9 minut temu, WojtekA4B8 napisał:

Z tego co wiem to competition szły zwykle podświetlane bez żadnych napisów przód tył... chyba już ktoś coś modził przed Tobą w niej ;)

Te quattro są podświetlane ??

To chyba jednak źle wiesz....

Listwy podświetlane to inny temat ....

Listwy które mam są jako kod wyposażenia VT5 i w etce również występują Wiec zapewne był to dodatek , jakiś pakiet wyposażenia czy cos w tym stylu ( chociaz myslałem ze seria w competiton) 

Ta tez ma.... zdjecie 11 

WWW.OTOMOTO.PL

Nie Uszkodzony Audi A6 - Nie Pierwszy właściciel, Niebieski, Nie Metalik, Nie Perłowy, Diesel, 326 KM, 2 967 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS,

listwa.jpg

• Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Ooo widzisz no to byłem w błędzie ... Myślałem że szły tylko zwykłe podświetlane bez napisu a to właśnie  chyba był standard a te twoje to jakiś opcja jak mówisz .

Opublikowano

Dużo Competition jest z napisem na listwach progowych quattro  własnie tak poszperałem po ogłoszeniach ....

Ciekawy temat i musze się dokształcić od czego to zależało .....

Opublikowano

w competition listwa z podstwieleniem jest bez napisu jak w każdej innej C7 ( z wyjątkiem rs, s i allroad tam napis jest podswietlany)   w competittion idzie z napisem quattro wtedy jak nie jest podświetlana 

Opublikowano

No właśnie takie ma u siebie podświetlane bez napisu ,jeszcze są jedne podświetlane do C7 o których zapomniałeś napisać :)i takie będę nie bawem zakładał u siebie :wink:

Opublikowano

hmmmm

mówisz o podświetlanych audi Exclusive w C7  ? 

Opublikowano
1 godzinę temu, Cuber napisał:

hmmmm

mówisz o podświetlanych audi Exclusive w C7  ? 

Yes:naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...