WojtekA6C7 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 2 godziny temu, Cuber napisał: Kiera z płaskim wieńcem ? poduszka tez obszysta skóra ? Bo z tego co mi wiadomo to nie było ori płaskiej kiery i poduchy obszytej skóra.... Tak jak mówisz , nie było niestety poduszki w skórze do ściętej kierownicy dlatego byłem zmuszony założyć normalna poduszkę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) Nowa kiera plus duże łopaty RS Edytowane 25 Października 2020 przez WojtekA4B8 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Śliczna gruba kiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Taka jak moja tyle ze u mnie biała nitka i nie mam manetek z eRSa ale chyba się to zmieni 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 @Cuber o tyle że do Ciebie to nie jest tak ciężko znaleźć ściętą kiere z białą nitką , a z czerwoną już jest problem . Ale udało się kupić nówkę sztuke Nardo też się wyróżnia w tłumie dobra maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 20 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 Ja nie szukałem bo mialem u siebie w serii:) ( domyslam sie ze z czerwona nicia jest mało ) zastanawiam sie czy poduchy nie obszyc u siebie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 20 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2020 (edytowane) 18 minut temu, Cuber napisał: Ja nie szukałem bo mialem u siebie w serii:) ( domyslam sie ze z czerwona nicia jest mało ) zastanawiam sie czy poduchy nie obszyc u siebie .... Grzegorz powiem Ci że ja nie jestem za takim obszywania Airbaga, wolę zostać przy oryginale , zwłaszcza że jeżdżę w DE... . Edytowane 20 Października 2020 przez WojtekA4B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Myslisz ze ktoś się połapie ? Skoro wcześniejsza poduchę miałes obszytą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 (edytowane) Ktoś to kuma bazę od razu zobaczy że to rzeźba , a po za tym nie wydaje mi się że ktoś ci zrobi tak jak w oryginale i wątpię że ktoś ci da atest na taką poduszkę... jak uważasz , ja zostaje przy oryginale . Widziałem już parę obszywanych airbag i wyglądało to słabo ... Edytowane 21 Października 2020 przez WojtekA4B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Ja własnie widziałem obysztą i wyglada jak oryginał wraz z znaczkami klaksonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Moim zdaniem lepiej nie kombinować z poduszką , aż tak mi to nie przeszkadza że nie jest w skórze, ważne że jest nówka ścięta kiera Ale każdy robi jak mu odpowiada Widziałem że listwy progowe zmieniałeś u siebie Też nie bawem będę miał coś innego założonego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 7 godzin temu, WojtekA4B8 napisał: Widziałem że listwy progowe zmieniałeś u siebie Nie zmieniałem listw progowych ..... myslałem ze w competiton to standard są z napisem quattro..... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 6 minut temu, Cuber napisał: Nie zmieniałem listw progowych ..... myslałem ze w competiton to standard są z napisem quattro..... Z tego co wiem to competition szły zwykle podświetlane bez żadnych napisów przód tył... chyba już ktoś coś modził przed Tobą w niej Te quattro są podświetlane ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 9 minut temu, WojtekA4B8 napisał: Z tego co wiem to competition szły zwykle podświetlane bez żadnych napisów przód tył... chyba już ktoś coś modził przed Tobą w niej Te quattro są podświetlane ?? To chyba jednak źle wiesz.... Listwy podświetlane to inny temat .... Listwy które mam są jako kod wyposażenia VT5 i w etce również występują Wiec zapewne był to dodatek , jakiś pakiet wyposażenia czy cos w tym stylu ( chociaz myslałem ze seria w competiton) Ta tez ma.... zdjecie 11 Używane Audi A6 - 154 900 PLN, 146 000 km, 2015 - otomoto.pl WWW.OTOMOTO.PL Nie Uszkodzony Audi A6 - Nie Pierwszy właściciel, Niebieski, Nie Metalik, Nie Perłowy, Diesel, 326 KM, 2 967 cm3. ABS, CD, ABS, Centralny zamek, ABS, CD, ABS, 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 21 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Ooo widzisz no to byłem w błędzie ... Myślałem że szły tylko zwykłe podświetlane bez napisu a to właśnie chyba był standard a te twoje to jakiś opcja jak mówisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Dużo Competition jest z napisem na listwach progowych quattro własnie tak poszperałem po ogłoszeniach .... Ciekawy temat i musze się dokształcić od czego to zależało ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 w competition listwa z podstwieleniem jest bez napisu jak w każdej innej C7 ( z wyjątkiem rs, s i allroad tam napis jest podswietlany) w competittion idzie z napisem quattro wtedy jak nie jest podświetlana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 No właśnie takie ma u siebie podświetlane bez napisu ,jeszcze są jedne podświetlane do C7 o których zapomniałeś napisać i takie będę nie bawem zakładał u siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 hmmmm mówisz o podświetlanych audi Exclusive w C7 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekA6C7 Opublikowano 22 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 1 godzinę temu, Cuber napisał: hmmmm mówisz o podświetlanych audi Exclusive w C7 ? Yes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi