szpakuziom Opublikowano 24 Października 2020 Opublikowano 24 Października 2020 Cześć wszystkim, po logach w moim autku wyszło, że mam ubogą mieszankę. Kupiłem i wymieniłem pompę na pierburga i trochę się poprawiło, ale nie do końca jest jeszcze dobrze, bo w kanale 33 korekty dochodzą 18%. Sprawdzałem dziś ciśnienie na listwie i na jałowych pokazuje 4,3bar, a po przegazowaniu do 4, 5 tyś obrotów spada do 3,5 czyli ewidentnie coś z ciśnieniem. 4 lata temu wymieniałem filtr paliwa na jakiś zamiennik, ale nie pamiętam dokładnie co to za filterek był na pewno nie oryginał i knecht. Dziś pompę zaś wyciągałem i sprawdzałem, czy na pewno jest ok - jest dobrze, nic nie zagięte itd. Pytanie, czy filtr może blokować aż tak przepływy czy mogła trafić się wadliwa pompa?? Logi przed wymianą: TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM Logi po wymianie pompy TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM
przem8 Opublikowano 24 Października 2020 Opublikowano 24 Października 2020 (edytowane) Po wymianie pompy czasy wtrysków o wiele lepsze. To jest 100% seria? W filtrze jest regulator ciśnienia więc pasuje wymienić. Edytowane 24 Października 2020 przez przem8
szpakuziom Opublikowano 24 Października 2020 Autor Opublikowano 24 Października 2020 Tak 100% seria. Czyli trzeba zapodać nowy filtr i się nie obejdzie. Założyłem 4 lata temu nowy i praktycznie na benzynie nie jeździłem...
szpakuziom Opublikowano 31 Października 2020 Autor Opublikowano 31 Października 2020 Siema, ponowne logi po wymianie filtra na oryginalny, będzie ok? Stary filtr był Knecht'a made in china... 002 033 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum 003 020 Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej formie np. na forum
szpakuziom Opublikowano 31 Października 2020 Autor Opublikowano 31 Października 2020 Ok dzięki, można robić wirusa? Chciałbym jeszcze tylko napisać, że Polecam sklep Dzika, bo to od niego kupiłem ten filtr za na prawdę dobrą cenę niż to co powiedzieli mi w ASO.
przem8 Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 A turbo jak? Z tego co tu widać to jest wsio ok.
szpakuziom Opublikowano 31 Października 2020 Autor Opublikowano 31 Października 2020 Logi Turbo też zrobiłem TuneZilla Log Viewer LOG.TUNEZILLA.COM
Rekomendowane odpowiedzi