Dawidm107 Opublikowano 30 Października 2020 Opublikowano 30 Października 2020 Witam przedstawiam moje audi a4 b8 2.0 TFIS 2008r w pakiecie S-Line. Audi sprowadziłem osobiście od prywatnego właściciela z Niemiec. Aktualny przebieg udokumentowany 143 tys km. Po naprawie usterki olejowej. Audi pedantycznie utrzymane. Co wymieniłem : - Oryginalne koła 19 rotor od audi A4 - Nowe opony Michelin 4s 255/35 19 - Nowa pompa wody - Nowa oryginalna odma - Pełen serwis oleje filtry wszystko co się dało - Nowe świece - Nowy gril na przód RS oraz zaślepki halogenów plaster miodu - Nowa Dokladka i lotka na klapę od Maxtondesign - Kierownica ścięta od a4 lift z multifunkcja - Lampy neon na tył czekają na montaż i kodowanie - Downpipe oraz końcówki 100mm od MG Motorsport - Nowe klocki i tarcze Zdjęcia z ogłoszenia wlasciciela: Po montażu felg rotor : No i pochwale się moja letnia perełka
Dawidm107 Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Opublikowano 2 Listopada 2020 20 godzin temu, gagat3k napisał: Recaro CS w m3? Piękna niebieska Tak dokładnie nowe kupiłem
Dawidm107 Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Opublikowano 22 Listopada 2020 Lampy neon założone. Kierownica zakodowana musiałem wymienić taśmę bo ta co była nie uciagla multi. Dodatkowo zakodowane doświetlanie poprzez chalogen zegary ze wskazówki przy odpalaniu idą do końca i wracają. Diagnostyka auta sterowników itp auto 0 błędów.
granatowy Opublikowano 22 Listopada 2020 Opublikowano 22 Listopada 2020 W dniu 2.11.2020 o 18:17, Dawidm107 napisał: Tak dokładnie nowe kupiłem Gdzie kupiłeś ?
Dawidm107 Opublikowano 22 Listopada 2020 Autor Opublikowano 22 Listopada 2020 2 godziny temu, granatowy napisał: Gdzie kupiłeś ? PG performance firma z Wrocławia mam bardzo dobre rabaty u chłopaków :p
Rekomendowane odpowiedzi