Pawlos92 Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 Witam. Problem polega na tym że zgubiłem kluczyk a nie chcę wymieniać całej stacyjki. Czy jest sposób wyjęcia samej wkładki bez kluczyka?
Pawlos92 Opublikowano 15 Listopada 2020 Autor Opublikowano 15 Listopada 2020 Dotyczy Audi a4 b5 1.9 TDI Quatro
Pieterb Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 56 minut temu, Pawlos92 napisał: Czy jest sposób wyjęcia samej wkładki bez kluczyka? wątpię byś to wyjął bez kluczyka, akurat w b5 tego nie robiłem ale za to w kilku innych autach
Banan Opublikowano 15 Listopada 2020 Opublikowano 15 Listopada 2020 dokładnie bez kluczyka i specjalistycznych narzedzi to praktycznie niemożliwe - dlatego napisałem że szubciej całość przełożyć ( tylko dwie śruby zrywalne ) Żeby wyciągnąc wkładkę trzeba przekręcić stacyjkę w pozycję zapłoni i sztywnym cienkim drutem odblokować - bez kluczyka nie obrócisz , ja kiedyś próbowałem na używanej stacyjce to zrobić i nie udało mi się mimo rozwiercenia i przełamania blokad
Pawlos92 Opublikowano 25 Listopada 2020 Autor Opublikowano 25 Listopada 2020 Wymieniona cała stacyjka. Dzięki za odp.
Rekomendowane odpowiedzi