elber93 Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Witajcie. Mam problem mianowicie śmierdzi mi olejem na postoju może jakiś wyciek być ? I ten smród jest jak by się olej tak jakby palił i czuć spod maski samochodu
pelonek1 Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) 7 minut temu, elber93 napisał: Witajcie. Mam problem mianowicie śmierdzi mi olejem na postoju może jakiś wyciek być ? I ten smród jest jak by się olej tak jakby palił i czuć spod maski samochodu Pewnie uszczelka pod pokrywą zaworów nieszczelna i kapie na katalizator. Edytowane 18 Listopada 2020 przez pelonek1
AndrzejK. Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 Zerknąłeś pod maskę przed zadaniem pytania i nie znalazłeś wycieku czy pytasz na razie ot tak??
elber93 Opublikowano 18 Listopada 2020 Autor Opublikowano 18 Listopada 2020 No zajrzałem ale nie wiem co to jest dokładnie żeby powiedzieć a zdjęcie mogę jutro zrobić żebyście mi podpowiedzieli
pelonek1 Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 (edytowane) 3 godziny temu, elber93 napisał: No zajrzałem ale nie wiem co to jest dokładnie żeby powiedzieć a zdjęcie mogę jutro zrobić żebyście mi podpowiedzieli Kolego, to wrzuć tutaj zdjęcia, może coś będzie widać. Edytowane 18 Listopada 2020 przez pelonek1
AndrzejK. Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 2 godziny temu, pelonek1 napisał: Kolego, nie zajrzałeś pod maskę No napisał właśnie,że zajrzał..... 3 godziny temu, elber93 napisał: zdjęcie mogę jutro zrobić Zrób i wstaw tu do wątku, bo tak to ciężko coś Ci doradzić.
pelonek1 Opublikowano 18 Listopada 2020 Opublikowano 18 Listopada 2020 12 minut temu, AndrzejK. napisał: No napisał właśnie,że zajrzał..... O przepraszam, już edytowałem swój post .
Rekomendowane odpowiedzi