Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Stuki przy zahamowaniu - łożysko wahacza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wymieniłem w swoim audi już 2/3 zawieszenia, wymieniłem amorki i po tej wymianie amorków słychać takie głuche stuki przy zatrzymaniu się, jak prędkość schodzi do zera albo jak zaczynam hamować takie puknięcie w prawym przednim kole.. Znajomy z którym robiłem stwierdził że to prawe łożysko mcpersona, może ktoś mi dopasować dokładnie tą część do a4 b6 1.9 avf quattro sline ? Bo chce sam wymienić i nie wiem dokładnie co kupić. Nr vin WAUZZZ8E83A339361

Chodzi o coś takiego ?  

ALLEGRO.PL

Kup teraz z Łańcut - Łożysko amortyzatora przód P Lemforder 25859 01, na Allegro.pl, za 81,28 zł w kategorii {Układ zawieszenia} - {Amortyzatory i elementy}. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id:...

lub 

ALLEGRO.PL

Kup teraz z Krakow - FEBI BILSTEIN PODUSZKA AMORTYZATORA PRZÓD 26360, na Allegro.pl, za 45,40 zł w kategorii {Układ zawieszenia} - {Amortyzatory i elementy}. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id:...

Jeszcze klocki muszę wymienić z przodu, takie będą ok?

ALLEGRO.PL

Kup teraz z Gdańsk - Klocki Hamulcowe TRW GDB1307 przód AUDI/VW/SEAT, na Allegro.pl, za 111 zł w kategorii {Układ hamulcowy} - {Hamulce tarczowe}. Opinie i recenzje czy warto kupić ofertę id:...