Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFY] Problem z centralnym zamkiem - nie otwiera drzwi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich;)

Mam taki problem,posiadam audi a4 rok 1995,ostatnio zamontowal mi kolega alarm z pilotem, :confused4: :confused4: :confused4:na poczatku wszystko działało bez zarzutów,ale na drugi dzień jak zamknolem drzwi szyby normalnie domknely sie same ale od tej pory niemoge otworzyc drzwi pilotem,a kluczykiem otwieraja sie tylko pojedynczo,wogle niedziala pompka do centralnego,próbowalem zakladac 3 inne pompki niestety bez rezultatów,sprawdzane było ładowanie,bezpieczniki i działa,niemam pojęcia co sie mogło stac,bardzo prosze o porady z ta dziwna usterka,z góry dzieki i pozdrawiam :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Może centralka od alarmu odcieła napięcie na kostke od pomki i dlatego nie działa. Posprawdzaj napiecia na kostce koło pompki centralnego wtedy idź dalej, aż znajdziesz gdzie ci cos uciekło.

Opublikowano

Ja stawiam na żle zlutowane przewody. Jak były łączone?? Jak się włączał pod przewody, czy ściągał koszulkę i dolutowywał się, czy przecinał i wszystkie 3 lutował razem??

Opublikowano

Jednak padła pompka i przewody też popalilo bo woda sie dostała, :confused4: ale na szczeście powymieniałem i juz wszystko śmiga jak należy,dzięki wszystkim za pomoc :hi: :hi: