Cukier191 Opublikowano 30 Listopada 2020 Opublikowano 30 Listopada 2020 Witam Proszę o pomoc bo wydarzyło się dzisiaj coś bardzo dziwnego. Po odpaleniu auta zaczęły mi szaleć kontrolki na desce abs, ESP, komunikat o hamulcach kontrolka ręcznego, poduszka. Nie mam pojęcia co mogło się stać, nigdy wcześniej nie miałem czegoś takiego. ESP i poduszka przy przekręceniu stacyjki dodatkowo tak dziwnie mrugają jakby spadało napięcie. Auto odpala i pracuje normalnie, po trzecim zgaszeniu i odpaleniu auta zostaje tylko kontrolka ESP. Macie może jakiś pomysł co mogło się stać?? Z góry dzięki za pomoc.
pila24 Opublikowano 30 Listopada 2020 Opublikowano 30 Listopada 2020 2 minuty temu, Cukier191 napisał: Witam Proszę o pomoc bo wydarzyło się dzisiaj coś bardzo dziwnego. Po odpaleniu auta zaczęły mi szaleć kontrolki na desce abs, ESP, komunikat o hamulcach kontrolka ręcznego, poduszka. Nie mam pojęcia co mogło się stać, nigdy wcześniej nie miałem czegoś takiego. ESP i poduszka przy przekręceniu stacyjki dodatkowo tak dziwnie mrugają jakby spadało napięcie. Auto odpala i pracuje normalnie, po trzecim zgaszeniu i odpaleniu auta zostaje tylko kontrolka ESP. Macie może jakiś pomysł co mogło się stać?? Z góry dzięki za pomoc. Słaby aku,kostka stacyjki,problem z masą. To najbardziej prawdopodobne przyczyny.
Cukier191 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2020 Problemem okazała się kostka stacyjki. Dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi