Kuba094 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Witam wszystkich . Jak we wstępie proszę o analizę logów . Mam problem z autem ,ponieważ auto szarpie i przerywa od około 4 tys obr/min aż do końca zakresu obrotów . Dzieje się tak zarówno na benzynie jak i na gazie . Zostały wymienione świece i dalej jest to samo . Przesyłam wykonane logi dynamiczne ,jeżeli będzie trzeba zrobić więcej logów proszę o podanie mi grup pomiarowych . Dziękuję z góry za pomoc i pozdrawiam serdecznie. Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej... Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej... Show log - VAGLOGI VAGLOGI.PL VAGLOGI to usługa która pozwoli Ci przesłać logi z programu VCDS lub VAG-COM i udostępnić je w przyjaznej... Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Kuba094
przem8 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Co tam namodzone oprócz softu? Dramat w tych logach.
Łukasz13 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Wróć do serii i dopiero naprawiaj auto, bo problem jest i w aucie i w sofcie.
Rekomendowane odpowiedzi