Piotrrolirad Opublikowano 8 Grudnia 2020 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witam mam pytanko pilot nie zamyka mi drzwi tylko kierowcy z klucza zamykają się . Wymieniłem zamek okazuje się że tak samo jest dodam ze lampeczka w drzwiach nie pali się przewody sprawdziłem łączeniu między autem a drzwiami . Troszeczkę juz irytuje mnie zamykanie auta z kluczyka
Piotrrolirad Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2020 Teraz, Piotrrolirad napisał: Witam mam pytanko pilot nie zamyka mi drzwi tylko kierowcy z klucza zamykają się . Wymieniłem zamek okazuje się że tak samo jest dodam ze lampeczka w drzwiach nie pali się przewody sprawdziłem łączeniu między autem a drzwiami . Troszeczkę juz irytuje mnie zamykanie auta z kluczyka Wiem ze temety poruszane ale nie znalazłem nic na temat mój
Piotrrolirad Opublikowano 8 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 8 Grudnia 2020 11 minut temu, Piotrrolirad napisał: Dodam ze dioda alarmu pali się
Lukasz_mk2 Opublikowano 10 Grudnia 2020 Opublikowano 10 Grudnia 2020 jakie masz błędy w MK?? Jak na mój gust to jednak będą kable w przelotce - wypadało by je zmierzyć miernikiem, a nie tylko organoleptycznie
Rekomendowane odpowiedzi