Paweł Sochacki Opublikowano 12 Grudnia 2020 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Witam wszystkich. Mam audi a3 8l Problem jest taki że muszę wymienić licznik , stary był uszkodzony. (zle pokazywał temp. oraz nie dogrzewał termostatu(długa historia)) Nowy licznik kupionn na znanym portalu aukcyjnym (nazwijmy go nowym ale jest używany) Stary licznik : Jaeger (Magneti Marelli) 8L0920933N Nowy licznik : Jaeger (Magneti Marelli) 8L0920980P Teraz muszę zakodować kluczyki. Problem leży w tym że nie mam pinu do imobilajzera. Jak go odzyskać ? Próbowałem już kilka sposobów ale nie działa. A może dobrym pomysłem bedzie wgranie innego wsadu już z kodem pin? Ten "nowy licznik" jest w MPH Tarczkę przełożę ze starego lecz, z tego co czytałem trzeba też wyskalować prędkościomierz. W starym liczniku 100km/h jest pionowo a na nowym na godzinie 11 Programy i kable jakie posiadam: VCDS + hex v2 Oryginalny Digiprog3 VAg can + comander 3.6 full Kabel od wiakena i kilka jeszcze chińskich kabli obd2 Mam też zgrany pewien wsad , który w comender pokazał mi pin. który nie pasuje (57601) Proszę o pomoc Odwdzięczę sie odczyt.bin
Rekomendowane odpowiedzi