animaes Opublikowano 20 Grudnia 2020 Opublikowano 20 Grudnia 2020 Cześć! Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jaką funkcję pełnią pozycje przełącznika świateł: wciśnięta i wyciągnięta?
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2020 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Hmmm, wlacznik tak nie działa Widocznie wcunałes go.
Pieterb Opublikowano 21 Grudnia 2020 Opublikowano 21 Grudnia 2020 A może chodzi o zapalanie halogenów przy wyciągniętym przycisku, niestety z tego mizernego opisu kolegi/koleżanki ciężko się domyśleć o co tak naprawdę chodzi.
joko88 Opublikowano 21 Grudnia 2020 Opublikowano 21 Grudnia 2020 włączenie halogenów i przeciwmgielnych.
Lukasz_N Opublikowano 22 Grudnia 2020 Opublikowano 22 Grudnia 2020 W B8 włącznika się nie wyciąga ani nie wciska. Do halogenów i przeciwmgielnych są osobne przyciski.
Pieterb Opublikowano 27 Grudnia 2020 Opublikowano 27 Grudnia 2020 W dniu 22.12.2020 o 06:07, Lukasz_N napisał: W B8 włącznika się nie wyciąga ani nie wciska. Do halogenów i przeciwmgielnych są osobne przyciski. A sorrka nie popatrzyłem że to chodzi o b8
animaes Opublikowano 24 Lutego 2021 Autor Opublikowano 24 Lutego 2021 Mój włącznik do świateł można wcisnąć i wyciągnąć i tego dotyczyło pytanie - jaką funkcję pełni możliwość zmiany pozycji nie tyle prawo - lewo, ale także przód (wciśnięty) i tył (wyciągnięty). Wcisnąć go można w pozycji horyzontalnej, przekręconej maksymalnie w prawo.
Rekomendowane odpowiedzi