razk Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Opublikowano 29 Kwietnia 2009 a wiec tak jak pisalem wyzej kierownica esowa z pierwszego postu nie wystepowala w 95r bo ma inny wieloklin wiec kolega w 1.8T musi ja miec dolozona.
freon Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 s-line ale w przedlifcie trochę widać
domelq Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ja mam od s-line w 1998 roku i w kodach wyposażenia jest, że to z fabryki juz tak wyjechało. Także albo była w pakiecie albo ktoś sobie dołozył za dopłatą
Cuber Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ja mam od s-line w 1998 roku i w kodach wyposażenia jest, że to z fabryki juz tak wyjechało. Także albo była w pakiecie albo ktoś sobie dołozył za dopłatą hmmm panowie a od kiedy to w B5 był pakiet S-line ?? juz bylo wczesniej napisane o tym ze nie było a dalej twierdzicie ze to S-line :gwizdanie:
freon Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 ten s-line to taki w cudzysłowie "s-line" nazwa odróżniająca, od kierownicy typu deska
Cuber Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 nazwa odróżniająca, od kierownicy typu deska mozna napisac kiera Sportowa :gwizdanie:
Cuber Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Oficjalnej nazwy pakietu S-Line nie było ale mozna było wybrac w opcji: - kirownice od S-ki - biegałkę od S-ki - sportowe siedzienia - zawieszenie 1BE i to była namiastka S-Line to był Pakiet SPORT !!!!! Jak mogł być pakiet eSki skoro pierwsza eSka ( B5 ) weszła na rynek w 1998 roku ! Kierownica SPORTOWA wystepowała od 1995 roku !
a4qatroo Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 witam ja mam kieerownice nr 1 a chce załozyc sobie nr 2 czy jest to mozliwe bo teraz jak kupiel to ten wieloklin był za szeroki na kierce a za waski na drazku... czy bede musial wuimieniac tasme??
Rekomendowane odpowiedzi