Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Regeneracja lamp czy zamiennik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,
mam pourywane górne zaczepy lamp i zastanawiam się nad kupieniem zestawu naprawczego lub całkowitą wymianą lamp. 
W jednej lampie raczej coś jeszcze pękło, ponieważ w środku lata kawałek plastiku. 

Miałem w planie wrzucić H1 mini lub coś podobnego :)  i dlatego rozglądam się za resztą setu pod samopoziom i spryski - soczewki H1 mini już tego wymagają czy się mylę? 

Co byście polecili? 
Naprawa ori lamp czy wymiana na Depo i upgrade w przyszłości (Depo czy ori w zaleznosci co bedzie na samochodzie) 

Opublikowano

Powtórzę się... sprawne używki, nowe odbłyśniki, soczewka i przeróbka na bihalogen.

Godzinę temu, Majk009 napisał:

Miałem w planie wrzucić H1 mini lub coś podobnego :)  i dlatego rozglądam się za resztą setu pod samopoziom i spryski - soczewki H1 mini już tego wymagają czy się mylę? 

Odpuść sobie kombinację z hidami.

Opublikowano
  • Autor
11 minut temu, george napisał:

Powtórzę się... sprawne używki, nowe odbłyśniki, soczewka i przeróbka na bihalogen.

Odpuść sobie kombinację z hidami.

Każde h1 to HID? Nie miałem o tym pojęcia, w jakieś ledy nie mam zamiaru się bawić chce jedynie poprawić światła bo mam wrażenie, że prawie nic mi lampy nie świecą :kwasny:

Opublikowano

W mini H1 wrzucasz żarówkę H1 i masz bi-halo... i świeci to lepiej niż seria. Trzeba tylko sobie zrobić przejściówkę na oprawkę H1.

Depo jest na miękkim kleju, więc można w przyszłości rozkleić, chociaż i tak niby miękkiego kleju nie idzie to łatwo w B6... na pewno nie tak jak w B7 czy B8...

W B6 jest o tyle ujowo, że żeby zrobić coś konkretnego, trzeba rozklejać lampę... a każdy wie jaki to dupny temat...

Opublikowano
  • Autor
W dniu 4.01.2021 o 13:39, kamil-vag napisał:

W mini H1 wrzucasz żarówkę H1 i masz bi-halo... i świeci to lepiej niż seria. Trzeba tylko sobie zrobić przejściówkę na oprawkę H1.

Depo jest na miękkim kleju, więc można w przyszłości rozkleić, chociaż i tak niby miękkiego kleju nie idzie to łatwo w B6... na pewno nie tak jak w B7 czy B8...

W B6 jest o tyle ujowo, że żeby zrobić coś konkretnego, trzeba rozklejać lampę... a każdy wie jaki to dupny temat...

Depo może być dobrą podstawą pod "mody" lamp? chyba, że znajdę jakiś xenon w miarę dobrej cenie :) 

Opublikowano

Jeśli wrzucisz tam inna soczewkę to będzie ok, bynajmniej je w miarę bezinwazyjnie rozkleisz... Bo ori naprawdę się ciężko robi.