Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Proszę o analizę logów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sztanga od turbiny nie rusza się po odpaleniu samochodu oraz dodawaniu gazu. Cały czas jest w dolnym położeniu na max! Ręcznie można nią poruszać ale nie wiem czy nie ma zbyt dużego oporu ponieważ nie wiem jaki ma mieć. Po założeniu wężyka i robieniu podciśnienia ustami sztanga podnosi się do góry! Auto mułowate, troche ciągnie dopóki nie wejdzie w tryb awaryjny! Pomóżcie co może być nie tak!! Aha Zaobserwowałem niewielki ruch sztangi po odłączeniu i podpięciu jakiegoś zaworu, który znajduje sie po prawej stronie za silnikiem na rurze gumowej chyba! Może to czujnik EGR Nie wiem! Proszę o pomoc! Mam nadzieję, że logi już będą ok!

a05309a6708d65dbm.jpeg

Opublikowano

link coś nie bangla ?? :mysli:

Opublikowano

no widze właśnie kurcze ale dlaczego?? Musze na inny serwer wrzucić!![br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:06_________________________________________________Już jest wszystko ok! Jeszcze raz proszę o pomoc! Mam nadzieje, że logi zgodne z regulaminem Pozdrawiam!! :)

Opublikowano

no widze właśnie kurcze ale dlaczego?? Musze na inny serwer wrzucić!![br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:06_________________________________________________Już jest wszystko ok! Jeszcze raz proszę o pomoc! Mam nadzieje, że logi zgodne z regulaminem Pozdrawiam!! :)

nie wiem z jakim regulaminem ale chyba go nie czytales ... :wink4:

poza tym juz te logi gdzies widzialem i daje sobie paznokcia uciac ze na nie odpisywalem ...

wiec powtorze jeszcze raz ... z tego co przedtawiles [a jest tego nie za duzo] wyglada na dziure w dolocie [jakies zaobserwowane wieksze dymienie auta ?] - mozna jeszcze sprawdzic szczelnosc intalacji podcisnien ...

btw poczytaj tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html i zrob to raz a porzadnie .... jak idziesz chory do lekarza to nie pokazujesz tylko reki [bo akurat jest czysta :wink4:] tylko calego siebie ... aby diagnoza byla jak najbardziej trafna ... [mam nadzieje ze zrozumiales przenosnie :decayed:]

pozdrawiam

Opublikowano

Nie ma żadnego dymienia! Logi dzisiaj zrobiłem, parę minut temu! Jak pisałem Sztanga się nie rusza i to moim zdaniem jest powód ale nie wiem co jest odpowiedzialne za podciśnienie??? :(

Opublikowano

co to w ogóle? jakaś przygazówka na postoju?

logi do poprawki...

Opublikowano

Logi dzisiaj zrobiłem, parę minut temu!

sa tu chyba jakies sprzecznosci ? :mysli: [jednak juz je gdzies widzialem]

-> http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_prosze_o_analize_logow-t74251.0.html;msg825845#msg825845

oraz za niestosowanie sie do regulaminu wstawiania i robienia logow [raz juz watek wyladowal w koszu] ...

zamykam.

Po przemysleniu oraz komplecie logow zapraszam na PW [moze odblokuje]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...