mfifi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Sztanga od turbiny nie rusza się po odpaleniu samochodu oraz dodawaniu gazu. Cały czas jest w dolnym położeniu na max! Ręcznie można nią poruszać ale nie wiem czy nie ma zbyt dużego oporu ponieważ nie wiem jaki ma mieć. Po założeniu wężyka i robieniu podciśnienia ustami sztanga podnosi się do góry! Auto mułowate, troche ciągnie dopóki nie wejdzie w tryb awaryjny! Pomóżcie co może być nie tak!! Aha Zaobserwowałem niewielki ruch sztangi po odłączeniu i podpięciu jakiegoś zaworu, który znajduje sie po prawej stronie za silnikiem na rurze gumowej chyba! Może to czujnik EGR Nie wiem! Proszę o pomoc! Mam nadzieję, że logi już będą ok!
mfifi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no widze właśnie kurcze ale dlaczego?? Musze na inny serwer wrzucić!![br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:06_________________________________________________Już jest wszystko ok! Jeszcze raz proszę o pomoc! Mam nadzieje, że logi zgodne z regulaminem Pozdrawiam!!
spanky Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no widze właśnie kurcze ale dlaczego?? Musze na inny serwer wrzucić!![br]Dopisany: 06 Kwiecień 2009, 20:06_________________________________________________Już jest wszystko ok! Jeszcze raz proszę o pomoc! Mam nadzieje, że logi zgodne z regulaminem Pozdrawiam!! nie wiem z jakim regulaminem ale chyba go nie czytales ... poza tym juz te logi gdzies widzialem i daje sobie paznokcia uciac ze na nie odpisywalem ... wiec powtorze jeszcze raz ... z tego co przedtawiles [a jest tego nie za duzo] wyglada na dziure w dolocie [jakies zaobserwowane wieksze dymienie auta ?] - mozna jeszcze sprawdzic szczelnosc intalacji podcisnien ... btw poczytaj tutaj : http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html i zrob to raz a porzadnie .... jak idziesz chory do lekarza to nie pokazujesz tylko reki [bo akurat jest czysta ] tylko calego siebie ... aby diagnoza byla jak najbardziej trafna ... [mam nadzieje ze zrozumiales przenosnie ] pozdrawiam
mfifi Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Nie ma żadnego dymienia! Logi dzisiaj zrobiłem, parę minut temu! Jak pisałem Sztanga się nie rusza i to moim zdaniem jest powód ale nie wiem co jest odpowiedzialne za podciśnienie???
GRazny Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 co to w ogóle? jakaś przygazówka na postoju? logi do poprawki...
spanky Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Logi dzisiaj zrobiłem, parę minut temu! sa tu chyba jakies sprzecznosci ? [jednak juz je gdzies widzialem] -> http://www.a4-klub.pl/smf/b6_awx_prosze_o_analize_logow-t74251.0.html;msg825845#msg825845 oraz za niestosowanie sie do regulaminu wstawiania i robienia logow [raz juz watek wyladowal w koszu] ... zamykam. Po przemysleniu oraz komplecie logow zapraszam na PW [moze odblokuje]
Rekomendowane odpowiedzi