Kowynia 0 Posted Wednesday at 08:02 AM Share Posted Wednesday at 08:02 AM Witam , zastanawiam się nad montażem lpg do mojej b7 mam 345koni i spalanie trochę boli miesięcznie robię 7 tys km , czy instalacja mi się opłaci i jak z spalaniem? Ktoś posiada instalacje i może się wypowiedzieć ? jaka firma instalacji spalanie koszt gdzie było montowane ? Link to post Share on other sites
R4xx 43 Posted Thursday at 07:37 AM Share Posted Thursday at 07:37 AM 7 tyś. km miesięcznie to sporawo. Nie zastanawiałeś się nad kupnem drugiego, "daily" auta z bardziej ekonomicznym silnikiem? Link to post Share on other sites
Kowynia 0 Posted Thursday at 07:41 AM Author Share Posted Thursday at 07:41 AM Drugie auto to tylko drugi wydatek oc + utrzymanie naprawy takze wolałbym włożyć gaz no dość sporo wcześniej było 8-10 wiec już dość duzo odczułem teraz starałem się nigdzie nie jeździć bez potrzebne do 5.5k da się zejść ale No spalanie wciąż , dezycję podjąłem ze lepiej włożyć gaz niż utrzymywać dwa auta Link to post Share on other sites
R4xx 43 Posted Thursday at 07:50 AM Share Posted Thursday at 07:50 AM Pytałeś o koszt instalacji? Przelicz sobie, kiedy Ci się taka inwestycja zwróci i będziesz miał odpowiedź. Link to post Share on other sites
Recommended Posts