Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Podłączenie dodatkowego wzmacniacza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od 3 lat leży sobie wzmacniacz peiying py-nb300 i postanowiłem go wczoraj zamontować. Wzięłam się za robotę zasilanie zrobione, podłączenie do wzmacniacza fabrycznego na sygnał niski z radia z kostki w bagażniku. Sprawdzam wzmacniacza i klops wzmacniacz sie włącza ale słychać chuczenie. Jak w piosence mamy udezenia basu wzmacniacz głośniejsze buczenie. Po podłączeniu głośniki tył grają bardzo cicho.

Czy to może być spowodowane zbyt niskim sygnałem z radia Navigation Plus.

received_1098635313989655.jpeg

Opublikowano

Ja mam dołożony drugi wzmacniacz i suba. Oryginalny wzmacniacz mam zostawiony do zasilania tyłu. Plus mam pociągnięte z aku, minus z masy, remote i sygnał audio mam podpięte z niebieskiej kostki i wszystko chula. 

• 1 rok później...
Opublikowano
W dniu 16.01.2021 o 14:14, Rob@k napisał:

Ja mam dołożony drugi wzmacniacz i suba. Oryginalny wzmacniacz mam zostawiony do zasilania tyłu. Plus mam pociągnięte z aku, minus z masy, remote i sygnał audio mam podpięte z niebieskiej kostki i wszystko chula. 

Witaj, możesz podesłać foto jak masz podpięte to w kostce? też jestem w trakcie robienia takiego zabiegu i szukam ścieżki audio i remote, pomożesz?

Opublikowano
Godzinę temu, scichy1987 napisał:

Witaj, możesz podesłać foto jak masz podpięte to w kostce? też jestem w trakcie robienia takiego zabiegu i szukam ścieżki audio i remote, pomożesz?

Tak jak najbardziej. Jutro zrobię fotki. W poście wyżej masz opisane. Remote i kanał lewy, prawy i masa. 

Opublikowano
15 godzin temu, Rob@k napisał:

Tak jak najbardziej. Jutro zrobię fotki. W poście wyżej masz opisane. Remote i kanał lewy, prawy i masa. 

Hej, zrobiłem wszystko ładnie pięknie już się cieszyłem basem i przód przestał działać :( 

Opublikowano
20 minut temu, scichy1987 napisał:

Hej, zrobiłem wszystko ładnie pięknie już się cieszyłem basem i przód przestał działać :( 

Dziwne bo przód gra z radia a tył że wzmacniacza

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witajcie dzisiaj dokładałem wzmacniacz dodatkowy i mam problem z remote bo jak już wepnę się w biały kabel to wzmacniacz ma cały czas napięcie czy ktoś miał taki problem ? Nie chce zakładać nowego tematu teoretycznie po 30 sekundach powinno rozłączyć can a u mnie jest cały czas napięcie 

Opublikowano

W który biały kabel ? Remote od oryginalnego wzmacniacza?

Opublikowano

Dokładnie gdzieś na forum przeczytałem żeby tam wpiąć się w kostke od orginalnego  wzmacniacza ale napięcie jest wtedy cały czas 

Edytowane przez Robi11225

Opublikowano

Tam nie jest napięcie cały czas tylko pojawia się po otwarciu auta i znika po zamknięciu po pewnym czasie.

Musisz podciągnąć przewód albo ze stacyjki, albo z puszki bezpieczników z zacisku 15, albo z panelu klimy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Muskel1 napisał:

Tam nie jest napięcie cały czas tylko pojawia się po otwarciu auta i znika po zamknięciu po pewnym czasie.

Musisz podciągnąć przewód albo ze stacyjki, albo z puszki bezpieczników z zacisku 15, albo z panelu klimy. 

Próbowałem i po 5 minutach dalej wzmacniacz chulal . Dzięki jutro spróbuję z bezpiecznikiem i dam znać czy bangla 

Opublikowano

To trwa kilka dobrych minut zanim odetnie napięcie. Usiądź w aucie i zarygluj auto pilotem. Jeżeli masz RNS-E, to słychać jak wiatraczek chodzi, po czym po kilku pinutach gdy sterowniki się usypiają słychać, że nastaje cisza, a ekran RNS-E nagle staje się bardziej czarny. 

Opublikowano

Uzupełnij profil bo nawet nie wiadomo o jakim aucie mowa.

Opublikowano
Teraz, Muskel1 napisał:

To trwa kilka dobrych minut zanim odetnie napięcie. Usiądź w aucie i zarygluj auto pilotem. Jeżeli masz RNS-E, to słychać jak wiatraczek chodzi, po czym po kilku pinutach gdy sterowniki się usypiają słychać, że nastaje cisza, a ekran RNS-E nagle staje się bardziej czarny. 

Tak jest to rns-e jutro to stestuje dzięki za pomoc