pioter466 Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Witam. Chciałbym zapytać użytkowników tego motoru czy tak powinien pracować na jałowym biegu? Trochę jak diesel. Czuję lekki niepokój ale płynów nie ubywa i moc jest VID_20210111_172149549.mp4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaZZ Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 To jest na zimnym czy na rozgrzanym? Sprawdzę jak jest u mnie ale wydaje mi się że bardzo podobnie jak u cb, zapewne chodzi Ci o te cykanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter466 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 (edytowane) Tak właśnie to cykanie mnie martwi. Auto przyjechało z Niemiec, po zakupie wypłukany silnik plus wymieniony olej na 5w40 i poprawy brak. Silnik tak pracuje jak się dobrze rozgrzeje,na zimnym cisza. To cykanie słychać z tylnej części silnika przy ścianie grodziowej Bedę wdzięczny za pomoc bo niewiem czy grzebać czy jeździć. Edytowane 19 Stycznia 2021 przez pioter466 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino98 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 U mnie jest to samo, tak cyka coś w dolocie, ale wyleciało mi jak się nazywa to urządzenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter466 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Zastanawiam się czy wymiana oleju jeszcze raz coś pomoże. Może kupiłem podróbkę Motula xcess. Dużo o tym pisze się w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino98 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 20 godzin temu, pioter466 napisał: Zastanawiam się czy wymiana oleju jeszcze raz coś pomoże. Może kupiłem podróbkę Motula xcess. Dużo o tym pisze się w necie Moim zdaniem tak ma być, jeżdżę tak od roku, od kiedy go kupiłem tak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioter466 Opublikowano 20 Stycznia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2021 Rozumiem. Może jeszcze ktoś mógłby się wypowiedzieć tak żebym miał pewność ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaaZZ Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 U mnie również chodzi tak samo. Także nie masz się co martwić chyba ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr 1976 Opublikowano 16 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2023 Witam To cykanie to luz na klapach wirowych prawdopodobnie ,u mnie mechanik dał jakieś uszczelki by zniwelować luz i od tamtej pory cisza już kilka lat Odpowiedż co prawda spóźniona ale może komuś się przyda . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi