rafal_1281 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Problem jak w temacie. Mam 3 znajomych mających Audiówki i bez najmniejszego problemu mogą otworzyć drzwi od strony kierowcy. Drzwi od strony pasażera nie są tak wyrobione i już się nie otwierają. Są jakieś sposoby na załatwienie tego problemu ?
_Solar_ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 moim kluczykiem moge odpalić auto kumpla stacyjkę ma tak mocno wyrobioną ze prawie kazdy klucz podchodzi ,lecz za nic sie nie da otworzyć drzwi .Zdemontuj wkładke i lec do jakiegoś speca co zajmuje sie dorabianiem ,naprawą kluczy tam powinien Ci to zrobić
sokolnh Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Mam 3 znajomych mających Audiówki i bez najmniejszego problemu mogą otworzyć drzwi od strony kierowcy ale w swoich samochodach ?
rafal_1281 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a tak serio ?. Da się zrobić ten zamek aby pasował tylko pod mój kluczyk ?[br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 00:24_________________________________________________ ale w swoich samochodach ? Niestety w moim samochodzie da się otworzyć drzwi kluczami od innego audi.
_Solar_ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 a tak serio ?. Da się zrobić ten zamek aby pasował tylko pod mój kluczyk ? podjedz to goscia co zajmuje sie dorabianiem kluczy i wkładki moze tak Ci przrobić ze tylko twój bedzie pasowac [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 00:29_________________________________________________poszukaj w swoim miescie podobnego zakładu http://www.moto-market.pl/ban-ber/ parę zł zapłacisz i problem bedziesz miał z głowy
rafal_1281 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zastanawiam się nad jakimś zapchaniem zamka. Samochód będę otwierał z pilota a w razie czego zawsze zostaną drzwi od strony pasażera
_Solar_ Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 nie wiem czy to dobry pomysł :gwizdanie:
rafal_1281 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pomysł nie najlepszy ale skuteczny
talib1990 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 zostaw zamek wyciągnij samą wkładke wtedy z centralnego działa a kluczyka w co włożyć nie ma
Buszek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 rafal_1281 trzeba było sprawdzić czy twój w ich też chodzi wrazie czego miałbyś 3 samochody w zależności od humoru
rafal_1281 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Odpalić nie odpalą mi samochodu tylko otworzą. Jednak ja wolę mieć pewność, że w czasie trwania zajęć w szkole nikt nie wsiądzie mi do samochodu i nie wyjmie radia CB lub coś innego. Na allegro szukam jednak nic sensownego nie widzę.
SoMeS Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 zostaw zamek wyciągnij samą wkładke wtedy z centralnego działa a kluczyka w co włożyć nie ma hmm... zaintrygowałeś mnie tym pomysłem jutro szykuje się w takim razie kolejne rezanie... pozostanie wtedy wybicie szybki lub łom
Rekomendowane odpowiedzi