konradkaras Opublikowano 22 Stycznia 2021 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Witam posiadam Audi a4 B8 2009 rok radio Audi CD changer, MMI 2G Basic. Chciałem zmienić na cokolwiek w kolorze chodzi mi o wyświetlacz. myślałem o carplay lecz z tego co wiem chyba nie da się załadować do tego auta? Jeśli nie carplay to czy ktoś pomoże w okolicach Radomia zainstalować MMI z kolorowym wyświetlaczem
wrclaguna Opublikowano 22 Stycznia 2021 Opublikowano 22 Stycznia 2021 Jakby co to Zapraszam Posiadamy kazda MMI
szymekxd Opublikowano 4 Lutego 2021 Opublikowano 4 Lutego 2021 @wrclaguna Jaki jest koszt spolszczenia MMI 3G HIGH u Ciebie? Jestem nowy na forum i nie udało mi się znaleźć żadnej informacji.
wrclaguna Opublikowano 6 Lutego 2021 Opublikowano 6 Lutego 2021 Zapraszam do Kontaktu Vagautoservice Rzeszów - Strona główna | Facebook WWW.FACEBOOK.COM Vagautoservice Rzeszów, Krasne. 1253 osoby lubią to · 79 osób mówi o tym. Firma VAG AUTOSERVICE której właścicielem jest wieloletni pasjonat marki oraz osoba znana w środowisku właścicieli aut AUDI.
Rekomendowane odpowiedzi