elber93 Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam pare minut temu zaparkowałem po pracy na parkingu pod blokiem i coś zaśmierdziało w środku samochodu. Oraz poziom temperatury przekroczył 90 stopni. Płynu chłodzącego jest pod kreskę Max. Termostat wymieniany początkiem grudnia. Bezpiecznik sprawdzony i jest ok.
DareQ Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Sprawdziles czy chlodnica jest ciepla? Moze sie termostat nie otworzyl - kupiles oryginal czy zamiennik?
elber93 Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 Zamiennik, Ale jeździłem już po wymianie 1,5 miesiąca
elber93 Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 Przewód od silnika do chłodnicy gorący. Nie idzie go dotknąć
KINIAM Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 1 godzinę temu, DareQ napisał: Sprawdziles czy chlodnica jest ciepla? Wentylatory pracują ?. A dolne węże od chłodzenia ?. Może chłodnica zablokowana ?.
elber93 Opublikowano 2 Lutego 2021 Autor Opublikowano 2 Lutego 2021 Wiatrak działa dolny przewód od płynu jest zimny. Wentylator działa.
dekiel 13 Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 Wg mnie termostat nie otwiera się do końca. Tylko ori powinieneś wstawić.
Rosomak91 Opublikowano 17 Lutego 2021 Opublikowano 17 Lutego 2021 I jak rozwiazanie sytuacji? Ostatnio miałem ciekawy przypadek. Zamarznięty płyn chłodniczy. Nie polecam. Zachęcam do dbania o jakość tego ustrojstwa. Całe szczęście wszystko zdaje się być sprawne.
Rekomendowane odpowiedzi