Danielek_24 0 Posted February 22 Share Posted February 22 Witam, ktoś pomoże i powie jaki jest rozmiar tarcz? Link to post Share on other sites
Danielek_24 0 Posted February 22 Author Share Posted February 22 (edited) dzieki bardzo jeszcze mam takie małe zapytanie po czym szukać/na co zwrócić uwagę przy doborze klocków, żeby pasowały? Edited February 22 by Danielek_24 dodatkowe pytanie Link to post Share on other sites
piti82 2 Posted February 22 Share Posted February 22 (edited) Godzinę temu, Danielek_24 napisał: dzieki bardzo jeszcze mam takie małe zapytanie po czym szukać/na co zwrócić uwagę przy doborze klocków, żeby pasowały? Pasować będą te, które są dedykowane do twoich tarcz, ja osobiście polecam ATE bo nigdy mnie nie zawiodły. Przód: 8E0 698 151 G Tył: 8E0 698 451 J Edited February 22 by piti82 Link to post Share on other sites
Dev 960 Posted February 23 Share Posted February 23 17 godzin temu, Danielek_24 napisał: dzieki bardzo jeszcze mam takie małe zapytanie po czym szukać/na co zwrócić uwagę przy doborze klocków, żeby pasowały? moge Ci wszystko ogarnac w przyzwoitych cenach Link to post Share on other sites
Dev 960 Posted February 23 Share Posted February 23 16 godzin temu, piti82 napisał: Pasować będą te, które są dedykowane do twoich tarcz, ja osobiście polecam ATE bo nigdy mnie nie zawiodły. to sobie na nich jezdzij, tego dziadostwa nawet do rak nie biore Link to post Share on other sites
piti82 2 Posted February 23 Share Posted February 23 2 godziny temu, Dev napisał: to sobie na nich jezdzij, tego dziadostwa nawet do rak nie biore I też nikt Ci nie każe, dlatego podałem numery OE... Link to post Share on other sites
Recommended Posts