Bystry101 Opublikowano wczoraj o 20:19 Opublikowano wczoraj o 20:19 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Popraw jak na screenach. Po poprawkach reset mmi jak na poniższym filmiku. Ok, dzięki. Ale na co zmienić te dwie ostatnie pozycje? Bo tam jest kilka do wyboru....?
Bystry101 Opublikowano wczoraj o 20:23 Opublikowano wczoraj o 20:23 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Popraw jak na screenach. Po poprawkach reset mmi jak na poniższym filmiku. Oki. Dzięki bardzo. Jutro dam znać czy się udało. Dzisiaj trochę jeździłem i nie działałyi czujniki z przodu. Mam nadzieję, że po tej poprawce będzie ok. Jeszcze jedna prośba przy okazji... jak nagrzebałem to zmieniłem coś, że system Start Stop był wyłączony na czym mi też zależało ale wróciło wszystko spowrotem tak jak było.... A chciałem mieć wyłączony ten system. Pamiętaszoze gdzie to ustrojstwo wyłączyć?
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 20:24 Opublikowano wczoraj o 20:24 Napisałem na screenach na czerwono na co.
Muskel1 Opublikowano wczoraj o 20:25 Opublikowano wczoraj o 20:25 Grzebałeś coś w kodowaniach lub adaptacjach?
Bystry101 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu 37 minut temu, Muskel1 napisał(a): Grzebałeś coś w kodowaniach lub adaptacjach? Nie, Tylko w CAR grzebałem
Muskel1 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu W zielony menu nie ma możliwości aktywacji czy deaktywacji s/s. Ma to u Ciebie związek z wymianą akumulatora.
Bystry101 Opublikowano 16 godzin temu Opublikowano 16 godzin temu Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): W zielony menu nie ma możliwości aktywacji czy deaktywacji s/s. Ma to u Ciebie związek z wymianą akumulatora. Też takyślałem ale serio tak było aż sam się zdziwiłem. To było już jakos czas po zmianie akumulatora. Próbowałem poprawić te parametry w zielonym menu i nawet nie wiem co ustawiłem. Jak wyszedłem zenu po resecie patrzę a tutaj przekreślone Start Stop na wyświetlaczu i zaczęło to działać odwrotnie. Po naciśnięciu przycisku załączało ten system. Iestety nakl8kałem kilka różnych funkcji i nie wiem który to był parametr.
Bystry101 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu 18 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Popraw jak na screenach. Po poprawkach reset mmi jak na poniższym filmiku. Nic nie pomogły te zmiany. Kamera cofania nadal nie działa.
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Przeprowadziłes reset MMI po dokonaniu zmian?
Bystry101 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Teraz, Muskel1 napisał(a): Przeprowadziłes reset MMI po dokonaniu zmian? Tak. Był robiony reset
Muskel1 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu To nie wiem co Ty tam nakombinowałeś. Ustawienia, które Ci podałem są jak z fabryki. Czeka Cię zatem wycieczka do ASO celem przywrócenia kodowań online.
Bystry101 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Godzinę temu, Muskel1 napisał(a): To nie wiem co Ty tam nakombinowałeś. Ustawienia, które Ci podałem są jak z fabryki. Czeka Cię zatem wycieczka do ASO celem przywrócenia kodowań online. Ogarnąłem temat💪😊 Wszystko działa jak należy. Kamera działa, czujniki, zegarek i cała reszta wróciła do życia. Dzięki bardzo za pomoc!
Muskel1 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu 7 minut temu, Bystry101 napisał(a): Ogarnąłem temat Co dokładnie?
Bystry101 Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 37 minut temu, Muskel1 napisał(a): Co dokładnie? Odznaczyłem Park dystans i wiper a PDC wróciłem tak jak było czyli PDC1 zamiast PDC2 Edytowane 9 godzin temu przez Bystry101
Muskel1 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Dziwna sprawa, bo wiper to wycieraczka i nie ma nic wspólnego z pdc i kamerą, a pdc powinno być zaznaczone.
Bystry101 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 3 godziny temu, Muskel1 napisał(a): Dziwna sprawa, bo wiper to wycieraczka i nie ma nic wspólnego z pdc i kamerą, a pdc powinno być zaznaczone. Nie mam pojęcia o co chodzi ale po odznaczeniu tych pozycji wszystko działa tak jak dawniej. Z tym wyłączeniem Start Stop też niby dziwna sprawa a jednak udało mi się to wyłączyć. Widocznie w tym menu w ,aleznosci od strony zaznaczeniem aktywuje się lub deaktywuje dana czynność. U mnie wszystko wróciło do normy więc dzięki, a podpowiedź😊
Rekomendowane odpowiedzi